Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

mini's op HGC

Voor alle kinderen tussen de 5 en 9 jaar die op een leuke en veilige manier willen leren hockeyen, ben je bij de HGC mini’s helemaal aan het goede adres. Op deze site staan de wedstrijden, de vele evenementen, de toernooitjes, de trainingsschema’s en nog veel meer. Wist u dat deze HGC-website direct is gelinkt met onze HGC-app? Daarmee hopen we alle mini-ouders op een makkelijke manier snel & goed te informeren.

Mini-ouders
Speciaal voor de mini-ouders hebben we een aantal leuke tips zoals de links naar de spelregels voor de spelbegeleiders en tips over voorbeeldig gedrag ‘langs de lijn’. Zo help je de kinderen om maximaal plezier aan het spelletje te beleven. Zie ook documenten.

Aanmelden voor het seizoen 2023 - 2024
Funkeys (geboren vóór 1 oktober 2018) en mini’s (geboren tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2018). 
Aanmelden is mogelijk vanaf 1 maart 2021 via de HGC site. 
U krijgt uiterlijk 30 juni bericht of uw kind geplaatst kan worden. We houden geen wachtlijsten aan. KLIK HIER voor het aanmeldingsformulier

Vriendjes & Vriendinnetjes Dag
We krijgen vaak de vraag of een kindje ‘een keertje mag meetrainen’ om te kijken of hij/zij het leuk vindt om te hockeyen bij HGC. Helaas mag dat niet maar wij hebben wel de Vriendjes & Vriendinnetjes dag. Dat is bij uitstek de dag waarop uw kind het hockeyen kan komen uitproberen ! Kijk voor de juiste datum in onze mini agenda.

Teamindeling
Komt mijn kind bij zijn/haar vriendje/vriendinnetje in het team ? We proberen om de teams zo passend mogelijk in te delen. We kijken naar vriendjes en vriendinnetjes en ook enigszins naar aanleg en inzet. Onze basis-inzet bij HGC is om ALLE MINI SPELERTJES een goede en leuke hockeybeleving mee te geven, en om hun vaardigheden breed te ontwikkelen.

Opzeggen vóór 1 mei
Opzeggingen moet u per e-mail, via e-mailadres [email protected]
vóór 1 mei van het lopende seizoen onder vermelding van naam kind en team/ 1e jaars F/ Funkey. Als uw opzegging is ontvangen zal dat per e-mail aan u worden bevestigd. Totdat u deze bevestiging heeft ontvangen, is uw opzegging niet definitief. Als vóór die datum niet is opgezegd, ongeacht om welke reden, wordt het lidmaatschap stilzwijgend met een jaar verlengd. Een te late opzegging zal met andere woorden dus niet het eerstvolgende seizoen kunnen ingaan, maar pas het seizoen daarna. 

Wijzigingen
Email en telefoonmutaties kunt u zelf wijzigen in "mijn HGC"
Adreswijziging per mail naar e-mailadres [email protected]
 

Nieuws

16 april 2019
17 oktober 2018
8 september 2018
26 oktober 2017
 

HGC TV