Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Vrijwilligers

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. 

Bij HGC zijn gelukkig veel vrijwilligers bereid zich voor onze vereniging in te zetten, zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Maar ze doen het niet voor niets. Het is namelijk hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Naast alle vrijwilligers die op de site onder commissies staan, zijn er natuurlijk ook alle coaches, managers en zeker niet te vergeten de trainers.

Voor al deze taken kunnen we altijd betrokken mensen gebruiken, om maar een cliché uit de kast te trekken: Bedenk niet wat HGC voor jou kan doen, maar wat jij voor HGC kan doen!

Wil je met een enthousiaste groep de handen uit de mouwen steken, dan kun je via [email protected] aangeven wat je interesse is en waar je graag aan wilt bijdragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Er zijn naast taken waar hockey-kennis voor nodig is genoeg andere taken waar we hulp bij kunnen gebruiken, dus schroom niet te mailen, ook al heb je geen hockey ervaring.

Heb je vragen of suggesties of wil je wat (en misschien weet je niet wat), schroom niet en neem contact op met de vrijwilligerscommissie via [email protected]. Deze commissie bestaat uit Jet Garvelink, Judith Kokkedee, Mireille Brinkhorst en Rudolph van Dusseldorp.


De jeugd van HGC zoekt….

 

Lijncoördinatoren MD en JD
Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ‘jouw’ lijn. Zo maak je de teamindelingen en communiceer je met de coaches, trainer(s) en ouders.

Leden eventcommissie
Je organiseert events voor de jeugdteams en hun ouders, denk aan de jaarlijkse openings-BBQ, bingo, pub-quiz, bedenk het!

Webredacteuren/ online communicatie
Je schrijft/redigeert en plaatst korte nieuwsberichten voor onze site, app en social media. Dit bijv. naar aanleiding van competitie uitslagen of HGC-events.

Trainingsplanner
Je maakt de trainingsschema’s voor de jeugd (veld en zaal) en stemt dit af met de trainers.

Leden materiaalcommissie
Vooral aan begin en einde van het veldseizoen draag je zorg voor de materialen van de jeugdteams (lockers met ballen, hesjes, pionnen). De teammanagers spreek je aan op missende materialen.

Leden zaalhockeycommissie
Je maakt het mogelijk dat onze jeugd in de ballon kan hockeyen. Zo draag je zorg voor de communicatie met de lijncoördinatoren en coördineer je de op- en afbouw van de hal.?

Funkey coördinator
Je coördineert en begeleidt samen met ouders, op woensdagmiddag de funkeyles voor de allerjongste HGC-ers. (Het leukste uurtje van de hockey week!)

Commissieleden ‘Deer to be Volunteer’
Ben je een enthousiaste verbinder? Help dan mee de grote groep van HGC-vrijwilligers nog groter te maken!


 


 
Bezoekersregistratie
 

HGC TV