Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Impressie van de bijeenkomst van het bestuur van Stichting Let’s Stick Together (LST) en de besturen van HGC, KZ en hdm.

7-5

Donderdag 14 maart jl. is op uitnodiging van het LST-bestuur een avond georganiseerd om de samenwerking tussen de drie clubs en het gebruik van het High Performance Top Trainings Centre (HPTTC)-veld verder te bespreken en uit te bouwen.

 

De besturen van de drie clubs en LST waren in ruime mate vertegenwoordigd in het mooi verbouwde clubhuis van LST. Edwin van der Heide – voorzitter LST– trapte de avond af met een uitgebreide presentatie over de technische ins en outs van het nieuwe veld en de achtergrond en missie van LST. Meer informatie over LST en HPTTC is te zien op www.lst070.nl.

 

De besturen werden voorts aan het werk gezet in aparte werkgroepjes van 6 personen, om van gedachten te wisselen over diverse van tevoren voorbereide thema’s gerelateerd aan de overeengekomen doelen van het HPTTC. In elke werkgroep was een mix van alle aanwezige besturen vertegenwoordigd. De thema’s zijn verder uitgediept in de werkgroepjes. De bevindingen zijn gepresenteerd en betreffen de volgende afspraken:

1.     gezamenlijke ontwikkeling tophockey in Den Haag;

2.     gezamenlijke subtop en jeugdontwikkeling op LST;

3.     gezamenlijke sponsoring op LST en de drie clubs; en

4.     missie en visie.  

 

Het was een inspirerende avond waarbij duidelijk werd dat de doelstelling van LST en de relatie met en tussen de clubs om hierin tot verdere samenwerking te komen synchroon lopen. Hieruit is een selectie van de projecten en acties uit de werkgroepen naar voren gekomen waarvan is besloten deze gezamenlijk op te pakken:

 

·       Opstellen plan hoe structureel gestreden kan worden om het landskampioenschap in de Hoofdklasse (M/V);

·       Gezamenlijke trainingen neerzetten voor top en subtop die bestaat uit technische en fysieke programma’s maar waar ook aandacht is voor mentale aspecten en lifestyle ontwikkeling;

·       Ontwikkelen gezamenlijke sponsoraanbieding op alle clubs;

·       Het neerzetten van een gezamenlijk businessclub event;

·       Het introduceren van ‘De Haagse Beekûh’; Hèt Haagse Hockeytoernooi; Binnenkort de officiële opening LST.

 

De besturen gaan met de acties aan de slag en zien van harte uit naar het vervolg. Deze impressie van het overleg is gelijk voor alle aansloten clubs.

 


 

HGC TV