Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Vastgoedzorg van der Weide B.V.

15-1

In aanloop naar de herinrichting van het clubhuis heeft Vastgoedzorg van der Weide BV het e.e.a. opnieuw in de verf gezet. 

 

Vastgoedzorg Van der Weide Bv is van origine een schildersbedrijf dat in de afgelopen 15 jaar van een klein schildersbedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het verzorgen van onderhoud aan middelgrote en grote complexen. 

 

Op dit moment telt Vastgoedzorg van der Weide Bv zo een 50 man personeel welke op een sociale en respectvolle manier met elkaar omgaan. Door deze atmosfeer is het mogelijk om een platte organisatie te realiseren met zeer korte lijnen. Het resultaat hiervan is een slagkrachtige organisatie die complexe vraagstukken in no-time oplost. Vastgoedzorg Van der Weide Bv heeft als bedrijf de doelstelling om ‘Toonaangevend’ te zijn in alle facetten van ons ambacht.

 

Vastgoedzorg Van der Weide Bv is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Om deze certificering te behalen moet het bedrijf aantonen dat zij de organisatie strak op orde hebben, voldoen aan strenge veiligheidseisen en een goede kwaliteitscontrole hebben van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

HGC TV