Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Benoemingen en prijzen tijdens ALV op 21 juni

11-7

Tijdens de drukbezochte ALV op 21 juni jl. werd een aantal leden/vrijwilligers geroemd en in het zonnetje gezet.

Zo werd de Van Ermel Scherer Beker uitgereikt. Deze beker wordt sinds 1979 -in principe jaarlijks- uitgereikt aan het clublid of vrijwilliger (man of vrouw, meisje of jongen), dat/die zich in het betreffende seizoen extra sterk voor arbitrage heeft ingezet. Dit jaar was de terechte winnaar Huub Fokke.

Robbert Jan Donker werd bij zijn afscheid als voorzitter van de Mini-commissie toegesproken door bestuurslid jeugd Nathalie Oostwegel. Na een lange opsomming, van baby in een Maxi Cosy op de bar van HGC, via organisator van zeer succesvolle jeugdkampen, trainer en coach van vele jeugdteams en uiteraard zijn heroïsche invalbeurt als vervanger van Guus Vogels in een competitiewedstrijd van Heren 1 tot zijn activiteiten binnen de Mini-commissie, werd Robbert-Jan onder luid applaus benoemd tot Gazelle.

Daarna sprak voorzitter Tjeerd Boven Jaap van Everdingen toe. Jaap heeft als ‘kind van HGC’ een lange staat van dienst op vele terreinen. Speler van jongs af aan in de jeugd en senioren. Maar vooral als trainer, coach, trainer/coach van vele jeugdteams, verantwoordelijk voor de beveiliging van vele jeugdfeesten en de laatste jaren als fysieke trainer en assistent/coach van Heren 1. Daarom ontving Jaap, ook weer onder luid applaus, onder andere van de vele spelers van Heren 1, de prestigieuze ‘Tresling Beker’. Ter nagedachtenis aan de legendarische naam Tresling, zowel op het veld (international Ab Tresling) als in het bestuur (wnd. voorzitter en erelid J.D. Tresling Sr.) in de gloriedagen van HOC, heeft het bestuur in 1993 een wisselbeker ter beschikking gesteld voor het clublid (man of vrouw), dat zich bij uitstek voor HGC’s herenhockey verdienstelijk heeft gemaakt.

Huub Fokke (l) met Tjeerd Boven

Robbert-Jan Donker (r) met Nathalie Oostwegel


Jaap van Everdingen (l) met Tjeerd Boven

De fotograaf biedt zijn excuses aan voor de kwaliteit van de foto's (RD)

Reacties

Huub Fokke

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het stemmen op de clubscheids van het jaar.Door talrijk te stemmen heb ik de tweede plaats bereikt.🧢👕
12-7-2018 @ 13:27:20

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV