Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Sponsoring

Bereik HGC sponsors

6-7 HGC is een van de oudste hockeyclubs van Nederland en opgericht in 1906. 

 
Heren 1 speelt vanaf de oprichting van de Hoofdklasse mee in de bovenste regionen van deze competitie. Ook ons eerste damesteam speelt in de Hoofdklasse. Dames 1 is maar liefst 22 keer landskampioen geworden. HGC Heren 1 is negen keer Nederlands kampioen geworden. Seizoen 2021-2022 bereikte Heren 1 de halve finale van de Play-offs.

Beide teams komen regelmatig bij NOS Studio Sport of Ziggo Sport op televisie. De landelijke en regionale dagbladen en regionale televisiezender Omroep West besteden wekelijks aandacht aan onze eerste teams. Daarnaast spelen in onze topteams diverse internationals en jeugdinternationals. 

Zowel de captain van Oranje Heren als Oranje Dames spelen ook in HGC-tenue. De vice-captain van Oranje Dames eveneens. Dit levert een hoop exposure op. 
 
Onze club heeft 1300 leden die in hun weekeinde maar ook doordeweeks veel op de club zijn. Het bezoekersaantal is groot omdat er ook nog twee andere sportverenigingen gebruik maken van hetzelfde complex; De Roggewoning. Bovendien hebben we veel bezoekers van uitspelende teams. Ons bereik wekelijks komt alleen hierdoor op 10.000 personen. 

Onze social mediaplatforms hebben ook een groot bereik, waar u als sponsor gebruik van kunt maken. Ook hier hebben we het over in totaal minimaal 160.000 volgers met onze teams en spelers.  De website en de HGC- app worden jaarlijks minstens 100.000 keer bezocht. 

voor meer informatie klik hier

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV