Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Meet-n-Move 5.0, the wet edition

1-5

Na zo'n dag, zelfs met regen, is het altijd even landen als je eenmaal weer thuis zit. Elke Meet-n-Move blijft speciaal. De kinderen zijn zo blij, en die vrolijkheid geeft je de hele dag vleugels.
Onze begeleiders (uit de HGC-jeugd en andere jongeren die Meet-n-Move een warm hart toedragen) de "kook"moeders die niet hoefden te koken maar wel heel fijn hielpen, statushouders en drie internationals, gaven deze ruim 90 kinderen weer een super gave dag.
Voor deze vijfde editie hadden we een paar specials: de eerste Oranje-vrouw in de begeleiding, een obstacle run en régen... En ja, de ruim 90 kinderen waren nat, maar met Elise in de animatie is dat dus echt geen probleem. Een iets langere pauze tussen de middag met zang en een extra binnenspel totdat de buien wat minder heftig waren, om vervolgens weer lekker buiten spellen te doen.
De Oranje-spelers, onze eigen Sam van der Ven, Carlien Dirkse van den Heuvel en trouwe Meet-n-Move topper Valentin Verga, waren goud! Het blijft bijzonder dat deze tophockeyers, met een behoorlijk vol programma, tijd vrij maken om als vrijwilliger te komen helpen. Datzelfde geldt voor onze vast Meet-n-Move crew (Dames 1 speelster Isabelle Severins, oud-HGC'er Elise Schellekens, en Nikki van der Ven, 'de zus van'), die zich met zoveel energie elke keer vrijwillig inzetten.
En na de best pittige Obstacle Run, smaakte een gesponsord ijsje van meesterijsbereider Luciano dubbel lekker.

Ook Meet-n-Move 5.0, the wet edition, was gewoon weer een superleuke dag!

Dank aan alle 94 deelnemers, alle begeleiding, 'kookmoeders', tophockeyers, ABN-AMRO die de opblaasvelden sponsort en aan HGC voor de gastvrijheid!

Floris van der Linden, Carolien en Petra

 

HGC TV