Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Bereikbaarheid Roggewoning

17-1

In verband met groot onderhoud aan en herinrichting van de Buurtweg tussen de Kieviet en de N14 (Landscheidingsweg) zal tussen 15 januari en het 3e kwartaal van 2018 de bereikbaarheid van en naar HGC hinder ondervinden.

Doel van deze werkzaamheden zijn naast het vernieuwen van het wegdek van de Buurtweg, vooral het verkeersveiliger maken van het kruispunt Buurtweg/Zijdeweg.
Ook komt er een fietspad aan de kant van HGC tussen de Zijdeweg en de aansluiting op de brug over de N14. Hiervoor zal het "Snoephuisje” enkele tientallen meters naar rechts verplaatst worden.

Gedurende de werkzaamheden zal de Buurtweg vanaf de Zijdeweg richting de Kieviet in beide richtingen afgesloten zijn. Huizen en Landgoed/museum Voorlinden blijven bereikbaar.

Fietsen blijft (uiteraard) wel mogelijk!

Op onderstaand kaartje is de situatie aangegeven


 

De Roggewoning en het parkeerterrein blijven ‘gewoon’ bereikbaar. Wanneer er gewerkt wordt aan het gedeelte tussen de Zijdeweg en de Roggewoning zullen er door de aannemer maatregelen genomen worden om die bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Hieronder een plattegrond van de nieuwe situatie.


Een grotere tekening hangt bij de ingang van de Verenigingskamer.

Uitvoerige informatie over de werkzaamheden zijn te vinden op de website van de gemeente Wassenaar: https://goo.gl/DYQeGH

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV