Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC won overtuigend bij hdm, met 0 - 5 !

14-11

De wedstrijd bij de buren hdm, een zogenaamde "Haagse derby", trekt normaal veel publiek. Deze keer was het weer, met kou, wind en regen, wel een boosdoener. Sterker nog de wedstrijd werd in het begin tijdelijk stilgelegd wegens hagel. Maar er was toch een trouwe groep échte HGC-fans ter plaatse.


hagelpauze!

Maar goed, in de 17e minuut opende HGC de score vanuit een strafcorner van Tristan Algera en toen was de toon gezet. Het ontvangende hdm wist weinig tegenspel van belang te bieden en HGC wist met nog een corners door Algera en 2 velddoelpunten van Rik van Kan en Dick Möhlmann, en aan te end alweer een strafcorner door Algera (hattrick!) de stand op 0 - 5 te brengen. Het moest gebeuren. De punten mochten niet bij hekkensluiter hdm achterblijven en HGC kon de punten ook goed gebruiken om terug te keren in het linkerrijtje en zicht te houden op de play-offs. En zo ging het dan ook. 3 punten voor HGC.

Volgende zondag, 19 november, is alweer de laatste wedstrijd vóór de winterstop! Dan komt SCHC naar de Roggewoning. Ook in de wedstrijd tegen de nummer 9 op de huidige ranglijst mag HGC géén punt morsen. Dat gebeurde wel thuis bij Stichtse, waar het in een gelijkspel (2-2) eindigde. Men is dus gewaarschuwd. Focus en vol ervoor gaan en 3 punten pakken. Maar dat gaat veel beter als er een grote groep HGC-supporters ter plaatse is. Kom aanmoedigen!


 de 0 - 2 in beeld


Op 12 november werd er gescoord, door v.l.n.r 

Tristan Algera 3x sc, Rik van Kan en Dick Möhlmann

    


 

Zondag 19 november 14:45 u Heren 1 HGC - SCHC

 

er viel heel wat te vieren

AD Haagsche Courant Sport 

(13-11-'17 (C) AD, door Kees Romijn)

Echt aan onze stand verplicht:

"Hockeyers van HGC hebben in de Haagse derby in de hoofdklasse geen enkele moeite met hdm"

klik hierop voor het artikel


terugkijken de wedstrijd?

Voor de Ziggo Sport videosamenvattingklik hierop

Er is geen Google fotoalbum beschikbaar deze keer

Hoofdsponsor

Marketing partners

Sponsoren