Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1: 2x goed gespeeld, maar helaas geen punten

7-11

Heren 1 HGC had een druk weekend. Op vrijdag 3 november werd thuis Oranje Rood ontvangen. Dat het niet gemakkelijk zou zijn stond vast. Ook in de voorbespreking op HGC voor genodigden, sponsors, donateurs, "Vrienden van HGC" had oud-international en oud H1-speler Robbert Delissen dit aan het publiek uitgelegd. Moeilijk en belangrijk, zei hij. Er was veel publiek naar de Roggewoning te komen. Ze kregen, ondanks het feit dat een aantal ook belangrijke spelers door blessures langs de zijlijn staan, een mooie wedstrijd voorgeschoteld. Het ging gelijk op. De corners genomen door de specialist van resp. OR en HGC werden vakkundig gestopt door de topkeepers van resp. HGC en OR. Maar ja de 0-1 stond na zo'n 3 kwartier wel op het scorebord en de gelijkmaker door HGC bleef helaas uit. Het had eigenlijk in een gelijkspel moeten eindigen, maar dat mocht niet zo zijn. Op de arbitrage viel - ook al mag dat niet - bijzonder veel af te dingen deze avond. En dat helpt dan ook niet erg. Om dan "geen punt" te zeggen is moeilijk. Maar zo was het dan.


Tristan Algera in actie

Alle hoop was gevestigd op een bijkans nog lastiger duel, uit, tegen Kampong op zondag 5 november. De messen geslepen. Het was regenachtig weer. Maar er waren weer genoeg trouwe HGC-ers ter plekke. Helaas stond het na een kwartier al 1-0 en in de 22e minuut werd het 2-0. Het team van HGC gaf ook nu prima tegenspel. Er werd hard gewerkt. HGC doelman, Sam van der Ven, wist een strafbal te stoppen! Kampong kwam niet meer tot scoren. Pas in de 68e minuut kwam er het goal van HGC's Nick Budgeon. Meer zat er helaas niet in. Geen punt. Wel jammer


v.l.n.r. Steijn van Heijningen, Lucas Martínez en Nick Budgeon in actie

alleen op 5 november werd er 1x gescoord, door Nick BudgeonOp zondag 12 november a.s. zal HGC aantreden bij hdm. Een Haagse derby, next door. Daar moeten we dus met zoveel mogelijk HGC-ers bij zijn. Hier mogen geen punten gemorst worden. Kom HGC aanmoedigen!

Zondag 12 november 14.45 u Heren 1 hdm - HGC

terugkijken de wedstrijden?

3 november H1 HGC - Oranje Rood:

Voor de Ziggo Sport video samenvatting: klik hierop

Voor een Google fotoalbum (foto's Anja van Jaarsveld©HGC): klik hierop

* * * * * * * * * * * *

5 november H1 Kampong - HGC:

Voor de Ziggo Sport videosamenvatting: klik hierop

Voor een Google fotoalbum (foto's Rik Komor©HGC): klik hierop


Hoofdsponsor

Marketing partners

Sponsoren