Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC-Bloemendaal: 2 - 2

24-3 zondag 19 maart 2023

Bloemendaal ontvangen is altijd een mooie uitdaging voor Heren 1 HGC. De winst op en bij HDM de week ervoor is natuurlijk geen garantie dat je tegen Bloemendaal het zelfde kunstje even kan herhalen. Maar het mag gezegd, HGC gaf prima partij in deze wedstrijd en speelde goed. Captain Seve van Ass opende de score in minuut 12 vanuit een strafcorner. Dat gaf het team maar ook de HGC fans goede moed. In de tweede helft scoorde Bloemendaal de gelijkmaker ook uit een strafcorner. Er moest wat gebeuren. Vlak voor het einde van de wedstrijd in minuut 58 scoorde Jonas Gomoll de 2-1. Het HGC publiek was uitzinnig en rekende al op 3 hele punten. Maar Bloemendaal had nog een verrassing en scoorde een minuut later wederom de gelijkmaker: 2-2. En dat werd de eindstand. Het ging overall gelijk op. HGC speelde, zoals gezegd goed. Het team had kunnen winnen, maar moet ook tevreden zijn met dit ene punt.

De volgende test komt er weer aan. En nee, geen gemakkelijke. Maar het moet haalbaar zijn om punten te pakken.

Zondag 26 maart 2023
14:45 uur  Heren 1 Pinoké - HGC

Jullie zijn al in Amstelveen bij Pinoké voor de wedstrijd Dames 1 Pinoké-HGC om 12:45 uur. En zorg dat je beide teams daar komt aanmoedigen! Belangrijk en nodig.

Topscorers per 19 maart 2023:

vlnr Seve van Ass (sc) en Jonas Gomoll

Stand:

Uitslagen:

Programma:

(bron HOCKEY NL)

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 HGC-Bloemendaal is een eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers.