Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - Amsterdam: 0 -1

11-3 zondag 5 maart 2023


De hoofdklassecompetitie ging op deze middag weer van start, na de winterstop. Dat Heren 1 HGC punten nodig heeft mag duidelijk zijn als je op plek 10 in de ranking staat. Het leek even of er door de krokusvakantie weinig supporters op de been waren, maar toen de wedstrijd eenmaal bezig was, bleek dat er toch wat mensen de weg naar de Roggewoning hadden gevonden. Die support is dus broodnodig voor Heren 1 HGC. We hoopten allemaal dat het team, na de voorbereiding en de stagetrip naar Barcelona en oefenwedstrijden de sterren van de hemel zou spelen, bij wijze van spreken. Dat was niet echt het geval, maar gelukkig deed Amsterdam dat ook niet. De wedstrijd ging gelijk op. De kansen die HGC echt wel kreeg werden helaas niet benut. Het vertrek van Maico Casella hielp ook niet echt bij de strafcorners, die HGC mee kreeg. Ze gingen er niet in. Tegenstander Amsterdam wist in de 33-ste minuut wel een strafcorner te benutten. Het werd 0-1 en wat HGC ook probeerde dit werd ook de eindstand. De gedachte dat 1-1 misschien een betere weergave zou zijn van de verhoudingen helpt niet. Dan moet je namelijk wel scoren. Moeten we nu beverig de rest van de competitie in? Zeker niet. Het HGC-team heeft meer in huis dan het laat zien. Werk aan de winkel dus en op HDM knallen. Laat het zien mannen! Er zal genoeg HGC support ter plekke zijn voor deze stadsderby.

Zondag 12 maart 14:45 uur
Heren 1 HDM - HGC 

HGC-ers : Kom allemaal aanmoedigen!!! Het is nodig.

Topscorers per 5 maart 2023:

Er werd op 5 maart helaas niet gescoord door HGC

 


Stand/ uitslagen/ programma:

 

Uitslagen:

Programma:


(bron HOCKEY NL)

Video:
Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 HGC - Amsterdam is een eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers.

KLIK HIEROP


 

Lucas Veen in actiePelle Vos in actieDie strafcorner..........

foto's © HGC 

HGC TV