Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Kom 20 maart 2023 en praat mee over de toekomst van HGC!

21-2

Beste allen,

 

De afgelopen jaren is er veel op ons afgekomen; Corona, stijgende energiekosten, verschillende regelgeving, maar ook de dagelijkse uitdagingen die er zijn om een vereniging als HGC draaiende te houden. Om alles in goede banen te leiden, is het als bestuur belangrijk om terug te gaan naar de basis van onze vereniging: Wat is onze missie en visie, wat is belangrijk en hoe willen we de vereniging positioneren? Maar ook hoe wordt HGC ervaren en wat zijn onze wensen?

 

In maart starten wij om die reden een traject met een externe begeleider om te kijken naar onze stip op de horizon, de organisatie die hier het beste bij past en de gewenste wijze van besturen.

 

In dit traject is ook de mening van u als vrijwilliger, lid, ouder, trainer, coach, supporter en/of ge├»nteresseerde uiteraard van groot belang.

 

Daarom nodigen wij u graag op 20 maart vanaf 20.00 uur uit om uw mening en visie met ons te delen. Deze avond zal door middel van verschillende sessies worden geleid door een externe begeleider.

 

Komt u net uit uw werk of heeft u andere afspraken, dan bieden wij u de gelegenheid aan om vanaf 19.00 uur kosteloos een hapje op de club te komen eten, voordat u deelneemt aan deze sessie. Het is voor de horeca fijn om te weten of u hiervan gebruik maakt, daarom vragen wij u zich HIER aan te melden.

 

Tot 20 maart!

 

Namens het bestuur van HGC

 

Met vriendelijke groet,

Gorrit Jan Blonk

Voorzitter

 

HGC TV