Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

BREAKING NEWS!

16-12

Beste HGC-ers,

Het bestuur heeft besloten het contract met Live PT niet te verlengen. 
Op deze locatie (op de Roggewoning), komt een fitnesscenter gerund door: Connor Coward, Margot van Geffen en Dirkie Chamberlain. 

Margot van Geffen (33), hockeyspeelster bij HGC Dames 1. Heeft al meerdere wereldtitels en 2 gouden en 1 zilveren Olympische medaille op haar naam staan. Ze is al 3 jaar personal trainer en geeft ook groepslessen. Met haar schatrijke ervaringen op topsport niveau is ze een goede link om ook deze ervaring te delen om het maximale uit uw persoonlijk fitness ervaring te halen.
 
Connor Coward (28), getrouwd met HGC dames 1 speelster Loes Stijntjes, is al 5 jaar werkzaam als personal trainer. Hij speelt zelf op een hoog niveau voetbal. In zijn functie als personal trainer kan hij zijn kennis, ervaring en passie delen met anderen. Hij heeft zelf ook ervaringen gehad met blessures en weet hoe je iemand er goed en zelfverzekerd weer bovenop kunt helpen. Kennis, het behalen van persoonlijke doelen maar ook plezier in de sportbeleving staan bij hem hoog in het vaandel.

Dirkie Chamberlain (36), speelt hockey op Olympisch en internationaal niveau. Nu speelt ze voor HGC Dames 1. Ze is geboren in Zuid-Afrika waar haar liefde voor avontuur en sport haar hebben gevormd tot de atlete die ze nu vandaag is. Ze heeft 240 interlands op haar naam staan voor Zuid-Afrika. Naast hockey, zet zij zich in op het gebied van gezondheid en fitness. Dankzij haar opleiding in Sports Science heeft ze haar eigen personal training business opgericht, helpt ze graag anderen om hun fitnessdoelen te bereiken en geeft ze adviezen m.b.t. een gezonde levensstijl. Ze staat open voor alles wat op haar pad komt en steekt graag haar energie en enthousiasme in anderen die daar gebaat bij zijn.

We willen met deze fitnessfaciliteit een groter sportend publiek aanspreken waar alle sportende leden van de Roggewoning terecht kunnen maar ook omwonenden en iedereen die op sportief gebied aan zijn of haar sportieve doelen wil werken.  Het plan is om in de tweede week van januari te openen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de inrichting, de website en een digitale kalender waar mensen zich kunnen inschrijven. We houden u op de hoogte. 

Met sportieve groet,
Het bestuur
  
  


Gerelateerde nieuwsberichten

Onze Club als circulaire Hub!
 

HGC TV