Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Wild West Wassenaar (23 september 2022)

27-9

Howdy y’all. 


Afgelopen vrijdag was het een gezellige avond op HGC. Het clubhuis werd omgetoverd tot een ware saloon, met geweldige saloondeurposters, hooibalen, cactussen, etc. Een avond waarvan we er eigenlijk veel  meer van willen hebben met leden, ouders van jeugdleden en introducees. 

De avond ging van start met een welkomst drankje, verzorgd door Buise en van Soest. Het eten dat rondgebracht werd was fantastisch. Cowgirls, cowboys en Indianen, het was een gezellige sfeer op de dansvloer met ook veel nieuwe gezichten. De Heren 1 cowboys moesten vanwege hun wedstrijd op zaterdag eerder de saloon verlaten maar Dames 1, onze cowgirls, waren al swingend aanwezig om het feest goed op gang te brengen.  Naast de swingo en de veiling, verzorgd door onze veilingmeester Robbert Delissen (opbrengst rond de 20 K) werd er onder toezicht van de notaris Daniel Ohmann, ook de loten getrokken voor de loterij. De winnaars zijn:

 

Doppio fiets: Roxane van ‘t Hooft

Indian Maharadja pakket: Julie Sytsema

Duinrell tickets: Dirkie Chamberlain

Brandblusser 1 (aangeboden door Hans Passier):: Altjo van Delden

Brandblusser 2(aangeboden door Hans Passier) : Lotnummer 1057 (prijs is t/m 31 oktober af te halen bij de verenigingsmanager)

 

We wensen de winnaars heel veel plezier met hun nieuwe prijzen. We kijken uit naar het volgende feest en hopen dan dat iedereen van de partij is.

 

Met vriendelijke groet,

 

Lieke, Nina, Caroline, Gorrit-Jan & Hans 

HGC TV