Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Corona Update!

26-11

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas raken deze maatregelen ook de sportsector en dus ook HGC.

 

Het kabinet maakte bekend dat per 28 november 17.00 uur de volgende extra maatregelen van kracht gaan:


- Het sportcomplex en de horeca zijn, van 28 november t/m 18 december, vanaf 17:00 uur gesloten. M.a.w. alleen trainingen en wedstrijden die voor 17:00 uur afgelopen zijn kunnen doorgaan.

- Professionele wedstrijden mogen na 17:00 uur gespeeld worden echter zonder publiek,

- Bij het betreden van het clubhuis is een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af zodra u binnen een vaste zitplaats hebt

Er wordt druk gesleuteld aan het trainingsschema zodat zoveel mogelijk teams de aankomende 3 weken kunnen trainen.

Het Sinterklaas dobbelen voor ABCD-teams komt helaas te vervallen!De onderstaande maatregelen die al vanaf 13 november van kracht waren blijven ook nu nog gelden

- Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan.
Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen. Wedstrijden die normaal gesproken gespeeld worden met ballenkinderen, worden ook nu gespeeld met ballenkinderen.


- In het horecagedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen


-Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs, in afstand tot de ballenkinderen of tijdens een bespreking op het veld.


De onderstaande maatregelen die al vanaf 6 november van kracht waren blijven ook nu nog gelden 


- Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen) zonder coronatoegangsbewijs (CTB).


- Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, het terras en andere gebouwen op het sportcomplex betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten. Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bv barbeheerder of andere HGC vrijwilligers) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting.


- Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB.

 

HGC TV