Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

HOCKEY EXPERIENCE TALENTENTRAINING, C&D LIJNTEAMS SPELERS SPEELSTERS

21-9

10 OKTOBER 2021 - 13 APRIL 2022

De ABN-AMRO Hockey Experience bestaat uit 3 onderdelen (Parahockeyers, Foundation & talenten) die op verschillende tijdstippen plaats vinden. Om indruk te krijgen van de ABN AMRO foundation zie de video..

Talententrainingen

Lijkt het jou fantastisch om in dames of heren 1 te spelen? Droom je van Oranje? Dan zoeken wij jou!

Op maar liefst 6 clubs bieden wij blokken van 5 talententrainingen aan voor de echte toppers. Alle jeugdtalenten uit de C&D lijnteams (10 t/m 13 jaar) die super gemotiveerd zijn en écht beter willen worden nodigen wij graag uit.

We hebben helaas geen plek voor iedereen dus we zullen selecteren. Je wordt uitgekozen op basis van jouw motivatie. We bieden kinderen van zoveel mogelijk verschillende verenigingen én teams een kans. Schrijf je dus niet in met heel je team! Het is immers geen teamtraining maar individuele techniektraining. De Hockey Experience Talententrainingen worden gratis gegeven op verschillende locatie, scroll naar beneden voor het overzicht.

LET OP: je eigen HGC training gaat altijd voor!

Aanmelden?*

1.    Stuur jouw motivatie video (max. 30 seconde) met naam, leeftijd, speler/keeper, team, club, motivatie én voorkeur voor het blok/locatie naar: 06-33243444

2.    Schrijf je in door op ''Volgende stap'' te klikken bij tickets.

3.    Registreer en vul je gegevens in en ontvang een mail van registratie bij BP College (de organiserende partij) met jouw gegevens.

4.    Accepteer de algemene voorwaarden en klik door.

5.    Om het systeem te doorlopen wordt er onder het kopje ''afrekenen'' gevraagd €0,01 over te maken.

6.    Je aanmelding is bevestigd, je ontvangt geen bevestigingsmail (van BP College). Nu duimen dat je erbij zit.

7.    Binnen 48uur ontvang jij een bericht of je een plekje hebt weten te bemachtigen. Ben je één van de gelukkigen? Dan mailen we je uiteraard alle informatie snel toe!

*Er is geen deadline voor het inschrijven, je kunt dus altijd jouw motivatie video naar ons toesturen.

Vind je het leuk om jouw video online te delen én ons te overtuigen van jouw deelname? Gebruik de #HockeyExperienceTalententraining, #abnamro #bpcollege én wie weet zien we jou snel terug op een van onze talententrainingen. Mogen wij ook jouw motivatie video delen? Geef het aan in jouw motivatie/ whatsapp bericht!

Kleding

Bij deelname ontvang je van ons een t-shirt. Het is verplicht dit alle trainingen te dragen. Het zou leuk zijn als je daarbij witte sokken en een donkerblauwe / zwarte rok of broekje draagt. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV