Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Nieuwe aanwinst: EHL Women!

2-4

Beste partner van ABN AMRO,

Het aankomende paasweekend staat zoals vanouds in het teken van de Euro Hockey League. Hét hockeytoernooi van Europa met tophockey op het allerhoogste niveau. Daar zijn we als hoofdsponsor trots op! En dit jaar zijn we extra trots op de nieuwe aanwinst van het toernooi.


Nieuwe aanwinst: EHL Women!
Het succesvolle evenement introduceert dit jaar ook de competitie voor vrouwen. Zoals de EHL het zelf benoemt: 'it is the best way hockey has even been presented.' En dat laten we graag aan je zien.

De nieuwe aanwinst is passend binnen het gelijke kansen programma van ABN AMRO waar we graag meer over vertellen in ons webinar op zaterdag 3 april. Heel graag nodigen we je uit om dit webinar te volgen.

Livestream uitzending vanuit het Wagener Stadion

Datum:

Zaterdag 3 april 2021

Tijdstip:

13:00 – 14:00 uur

 

Programma

13:00 - 13:10 uur

Ontvangst en introductie door Kim Lammers

13:10 - 13:25 uur

Kim Lammers in gesprek met Marco Moers over invulling sponsoring seizoen 21/22 en aansluitend met Mandy Beck van de ABN AMRO foundation over gelijke kansen in de hockeysport

13:25 - 13:45 uur

Kim Lammers in gesprek met de aanvoerder van het Nederlands elftal, Billy Bakker, over zijn weg naar de Olympische spelen, de eerste vrouweneditie op de EHL en het belang van hockey voor kinderen in achterstandsituaties

13:45 - 14:00 uur

Powertalk van Esther Mollema. Esther is expert op high performance leiderschap gespecialiseerd in diversiteit & inclusie.

14:00 uur

Afsluiting Kim Lammers

 

Belangrijk: dit Webinar is exclusief voor de sponsorclubs van ABN AMRO. De aanwezigheid van de bestuursleden en direct betrokkenen wordt zeer op prijs gesteld. Daarnaast inspireren wij ook graag de leden. Onderstaande registratieknop (en pagina) mag zeker gedeeld worden binnen de club. Deelname aan het Webinar kan ná aanmelding en registratie via de link.Meer over #GELIJKEKANSEN en De Inhaalslag
Hockey is een prachtige sport. Fair play staat hoog in het vaandel. Als je kijkt naar de positie van mannen en vrouwen is die eerlijkheid er vreemd genoeg niet. Vrouwen in de hockeysport krijgen niet dezelfde kansen als mannen. Met De Inhaalslag brengen we hier verandering in.

Eind oktober 2020 zijn we samen met onze 53 hockeyclubs gestart om De Inhaalslag te maken. Ook de European Hockey Federation heeft haar zinnen gezet op ‘fair play’ tussen mannen en vrouwen. Mede door de support van ABN AMRO nemen nu ook dames deel aan de European Hockey League. Het is mooi dat dit nu allemaal samenkomt. Zo brengen we de beweging voor ‘female empowerment’ met elkaar op gang. Dat is niet alleen heel hard nodig, het is ook de hoogste tijd.

Graag tot ‘ziens’!
We verwelkomen jou en de leden van de club graag digitaal in het Wagener Stadion op 3 april om 13:00 uur. Vergeet niet tijdig te registreren en de link te verspreiden richting de leden. Zo staan we samen sterk!

Met vriendelijke en sportieve groeten,

 

HGC TV