Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

CORONA UPDATE !

15-10

Sinds dinsdagavond 13 oktober 19.00 uur hebben we allemaal de aangescherpte maatregelen van het kabinet vernomen via diverse media. Voor jou, maar ook voor onze club heeft dat grote impact; 

 

De competitie wordt tot nader order uitgesteld. Voor zowel jeugdleden als senioren. We gaan er nu vanuit dat de competitiewedstrijden die gepland stonden voor alle jeugd- en seniorenteams op een later moment ingehaald worden.

 

Onderlinge oefenwedstrijden binnen teamverband met jeugdteams van de eigen club zijn toegestaan. Dat betekent dat alle geplande oefenwedstrijden 24 oktober tegen niet-HGC teams komen te vervallen.

 

Alle trainingen voor de senioren, trimmers en veteranen zijn tot nader order vervallen. 

 

Toeschouwers (ouders, managers, overige familieleden) zijn niet toegestaan bij trainingen & oefenwedstrijden. 

 

Het clubhuis blijft gesloten. De lockers voor keepersspullen en toiletten blijven toegankelijk. Ook blijft de vriezer met ijs en de verbandtrommel bereikbaar. 

 

Ben je speler of ouder en heb je een vraag, stel deze aan de manager of trainer van het team.

 

Corona treft ons allemaal, zo blijkt ook nu weer. Van harte hopen we dat de jeugd mag blijven hockeyen en we onze senioren ook weer spoedig op het veld mogen zien.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over het hockey aanbod vanuit de KNHB, zullen wij er direct over communiceren.  Zie voor meer informatie ook op de sites van rivm.nlKNHB.nl en rijksoverheid.nl

 

Voor nu, blijf vooral gezond!

 

De Coronacommissie

 

HGC TV