Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC mondkapje, bestel ze bij mijnbuuf.nl

24-8

Mijn Buuf is een atelier dat zich richt op sociaal geïsoleerde (migranten)vrouwen. 

De taal niet voldoende spreken, de zorg voor het gezin, het gebrek aan familie/vrienden/kennissen in de directe omgeving, culturele achtergrond, huiselijk geweld, financiële problemen, zijn redenen waardoor vrouwen niet of weinig actief deelnemen aan de samenleving. Deze vrouwen voeden echter wel een nieuwe generatie Nederlanders op, terwijl de meesten nauwelijks weten hoe Nederland ‘werkt’.

Met elkaar maken wij mooie dingen met zoveel mogelijk hergebruik van materialen, vooral in opdracht voor bedrijven en musea. Samen produceren is geen doel bij Mijn Buuf, maar een middel om vrouwen te empoweren, omdat wij denken dat zelfredzaamheid de basis is voor zelfregie, zelfontplooiing en emancipatie. Daarnaast verzorgen we taallessen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling veelal in samenwerking met andere sociale ondernemingen of bedrijven uit ons eigen netwerk. 

"Mijn Buuf is de springplank van het aanrecht naar de samenleving”
Met Mijn Buuf willen we migrantenvrouwen laten zien dat zelfredzaamheid belangrijk is, zodat ze intrinsiek gemotiveerd naar werk gaan zoeken óf vanuit deze intrinsieke motivatie deel gaan nemen aan passend (vrijwilligers)werk of aan een andere groepsactiviteit. Wij willen hen zichtbaar maken voor de samenleving, zodat zij de kansen krijgen die zij verdienen.

Bestel uw HGC mondkapje snel via de link

 

HGC TV