Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Helen Lejeune-van der Ben stop bij HGC

17-7

Helen Lejeune – van der Ben heeft besloten om te stoppen met haar rol als technisch directeur jeugd bij HGC aan het einde van dit seizoen. 

Lejeune was sinds mei 2019 actief als Technisch Directeur jeugd maar zal haar aflopende contract niet verlengen.   Ze kon zich niet vinden bij de plannen voor de implementatie van het Jeugdplan 2.0 van HGC. Het plan is gebaseerd op de visie ‘6x vooruit’ van de KNHB. Onder het motto ‘Je kunt niet van elk kind een ster maken maar je kunt ze wel allemaal laten stralen’ is een fundament gelegd onder het jeugdbeleid voor de komende jaren.

Lejeune staat volledig achter het Jeugdplan, maar er is een verschil van inzicht over de te nemen vervolgstappen bij de implementatie van het plan. Zelf zegt ze: "Ik heb daarom besloten mijn taken neer te leggen maar blijf HGC een warm hart toedragen. Ik zal het komend seizoen regelmatig langs de lijn staan bij dames 1 om mijn dochter Lisa aan te moedigen en wens HGC veel succes.”

Het bestuur van HGC heeft de beslissing van Lejeune geaccepteerd, en bedankt haar voor haar grote bijdrage aan het Jeugdplan 2.0.   De taken van Lejeune zullen voorlopig door de technische staff van HGC worden opgevangen.

Bij haar afscheid nam Lejeune de gelegenheid om haar dank uit te spreken naar haar HGC collega’s: "Ik bedank de leden van Commissie Jeugd 2.0 en in het bijzonder bestuurslid Adeline van der Kolk voor hun tomeloze inzet. Daarnaast dank ik al de hoofdtrainers, vrijwilligers en mini- en jeugdcommissie voor hun steun”.

 

HGC TV