Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

"Blauwe Gazellen" bericht van: Julie Sytsema (speelster Dames 1)

15-5

Lieve HGC’ers,

 

De heren hebben laatste tijd al leuke verhalen ingestuurd. Thijmen, wat een smakelijk recept, ik heb het direct geprobeerd! Nu is het aan mij de taak om te vertellen wat mij allemaal bezig houdt deze quarantaine.

 

Ik heb in ieder geval nog nooit zo lang niet gehockeyd. Opeens zeeën van tijd, ook omdat alle studieverplichtingen online zijn en de hockey- en studentenvereniging gesloten. Ik moet zeggen dat ik het lastig vind om alles bij te houden. Krijg opeens dubbel zoveel opdrachten en deadlines. Ook m’n tentamens zitten er weer aan te komen. Elke dag zit ik in de ochtend aan mijn studie, in de middag heb ik ‘t meeste wel weer af en is het tijd voor andere dingen. Zo probeer ik toch een beetje ritme in m’n dagen te houden.

 

Met mijn huis is het heel gezellig; als het mooi weer is zitten we lekker buiten in de zon aan de gracht of klimmen we uit het raam op het schuurtje wat tegen ons huis staat. Op koningsdag moest ik een act doen voor m’n huis en heb ik ze vermaakt als Willy van LuckyTV. Gisteren hebben we gewerkt aan een bank van pallets in onze tuin en deze week gaan we die ook nog verven. Verder staan de dagen vol met spontane wandelingen door de stad, zoommeetings en zelfs zoomworkouts (thanks Nick for the workout)!

 

Ook sport staat op een veel lager pitje dan normaal natuurlijk. Ik loop vaak hard met een vriend als ik Leiden ben. Dan rennen we een eind, doen kracht en rennen we weer terug. Samen sporten werkt wel goed en is veel leuker dan in je eentje. Vind het heel gek om te sporten zonder doel, omdat de competitie nu is afgelast. Hilarisch trouwens dat we in de Hoofdklasse blijven. Heeft niemand ooit gedaan volgens mij, wat een prestatie hahah. Na twee maanden quarantaine heb ik weer heel veel zin om te gaan hockeyen en m’n team te zien. Ik kijk uit naar volgend seizoen. Een herkansing in de Hoofdklasse.

 

Tot snel, ik zie jullie op de mooiste club van Nederland!

 

Liefs, Julie Sytsema 

HGC TV