Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

De HGC Blauwe Gazellen zijn ‘live’!

1-4

De HGC Blauwe Gazellen zijn ‘live’!

 

Deze week lanceren we ‘Blauwe Gazellen in woord en beeld’! Op deze manier kunnen we als HGC-ers met elkaar delen waar we mee bezig zijn en virtueel verbonden blijven. Alle spelers van jong tot oud, trainers, coaches, managers, ouders en vrijwilligers kunnen hun verhaal, hun wens of hun filmpjes van bijvoorbeeld skills, trainingsoefening, quizvraag, mop e.d.  insturen naar [email protected]. Deze worden geplaatst in de Nieuwsbrief, op de site, op instagram en in de app.

 

Onze topper HP van Beek heeft voor jullie de eerste video gemaakt (klik hier). Bekijk de video en doe mee met de prijsvraag!

 

Hieronder twee inzendingen 

 

Bericht van Cato de Jager (MF4) en haar vader Erwin de Jager


 

‘Vandaag woensdag dus hockeytraining! 

In HGC tenue hebben we vandaag even een balletje getikt. Op een leeg parkeerterrein waar we ook de strepen op hett wegdek en de parkeervakken konden gebruiken voor slalom of warming up........maar eigenlijk staan we natuurlijk liever op het veld, aan de lijn of in het clubhuis!’ 

 


 

Jong geleerd….. 

 

Melissa Augustinus stuurde ons het volgende bericht: Als het aan de meneer ligt, is het leven hockey... We krijgen per dag minimaal 5 keer het verzoek om in de tuin te ballen! Bijna 4 jaar en super enthousiast!

Reacties

Helen Lejeune-van der Ben

💪💙
1-4-2020 @ 16:11:57

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV