Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Parade der Kampioenen

5-6MD2 was het hele seizoen al goed, won veel en had met elkaar plezier en afgelopen zaterdag werd de kroon op het werk gezet! Door een 0-7 overwinning op Forescate werd de titel veilig gesteld, nadat de dames vorige week al Alecto MD1 in een zinderend spektakelstuk achter zich hadden weten te houden. Beste doelsaldo, dus een terechte kampioen in een niet kinderachtige poule! Gefeliciteerd!

Ook MD5 kroonde zich tot kampioen. Nadat vorige week concurrent Klein Zwitserland aan de kant was geschoven, werd Leiden met 6-1 aan de zegekar gebonden, zodat ook hier de titel gevierd kon worden. De dames namen reeds een voorschot, door zich samen met Heren 1 te laten vereeuwigen. Twee toptems op één plaatje!

MD7 wist wat het te doen stond. Winnen van Noordwijk voor de titel. Na een moeizaam begin van de competitie, volgden de zeges elkaar op, was er een kleine hic up tegen Cartouche en een tenenkrommend spannende zege bij Crayenhout, maar op een zonovergoten Roggewoning lieten de dames er geen gras over groeien: 4-0, kampioen en dus blije speelsters en blije fans!


JD1:

Na een pittige voor- en herfstcompetitie begonnen wij vol strijdlust aan de lentecompetitie. Ons enige doel was kampioen worden in de eerste klasse. Om deze doelstelling te kunnen bereiken, hebben we drie keer per week hard getraind. Het harde werken werd beloond met een mooi resultaat. In totaal hebben wij 9 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk, 71 doelpunten voor, 13 tegen en dus een doelsaldo van +58!! 

Wij als begeleiding zijn onwijs trots wat deze toppers hebben bereikt en kijken terug op een seizoen met veel hoogtepunten. Zo zijn we op teamweekend geweest, hebben we diverse teamuitjes gehad en zijn we een hecht team geworden. Dit kampioenschap is de kers op de taart waar wij als team heel blij mee zijn.

Via deze weg willen we ook alle scheidsrechters, ouders, toeschouwers en de TC bedanken het mogelijk maken van een fantastisch seizoen! 

JC3 Gestart in de 4-de klassen en aan het eind van het jaar kampioen in de 3-de klassen. 
Een bloedstollende wedstrijd tegen HDM. HDM was favoriet. Bij gelijkspel zou HDM al kampioen zijn maar door goed team werk en keihard knokken werd de wedstrijd in de tweedehelft beslist in het voordeel van HGC. Een verdiende 2-0 overwinning. De kampioenstaart die HDM al had gekocht mocht niet baten en onze HGC jongen speelden het klaar. Jongens C3 echt super goed gedaan.

Afgelopen seizoen is MA2 kampioen geworden! We hebben een ongelooflijk leuk en gezellig jaar achter de rug. Een aantal heeft eindexamen gedaan en gaat volgend jaar studeren of naar het buitenland en sluit daarmee een mooie tijd bij HGC af. Des te leuker om dat te doen met een kampioenschap! Meiden, dank voor jullie inzet, commitment en sportiviteit! Jullie waren super! En dank ook aan de fantastische trainers, Roger Jansen en Sebastiaan Vermeeren, en de wekelijkse, trouwe supportersgroep langs de lijn.

MA3 dubbelkampioen

 

In het seizoen dat voor veel meiden het laatste was in de jeugd van HGC, is MA3 dubbel kampioen geworden: zowel in de zaal, als op het veld. Dat kampioenschap was tot op het laatst erg spannend: in de voorlaatste wedstrijd moest worden gewonnen van de koploper van dat moment, KZ, en in de allerlaatste wedstrijd was ook winst noodzakelijk om het kampioenschap veilig te stellen. Coach duo Leontien Kist en Nienke van Zanten hadden de meiden tot het uiterste gemotiveerd. Het werd niettemin een benauwde wedstrijd, 2-1 zege op Cartouche, en na het laatste fluitsignaal volgde de grote bevrijding: kampioen, en wat een geweldige manier om je jeugdhockeycarri√®re bij HGC af te sluiten.

MA4 Na al het harde trainen, de briljante tactische aanwijzingen van de coaches, scherpe logistieke voorbereiding van de manager, overenthousiaste ouders langs de lijn én een team met een ongelofelijke sterke keepster is MA4 kampioen geworden.


Heren Veteranen C
 

HGC TV