Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Sponsoring van teams

Met ingang van het seizoen 2016-2017 heeft HGC de regels veranderd ten aanzien van teamsponsoring. Het is nog nooit zo makkelijk en gunstig geweest om het team van uw zoon of dochter of uw eigen team te voorzien van HGC (hooded) sweaters, of trainingspakken. 


Geen extra betaling aan de club

Onder voorwaarde dat u een artikel kiest uit de speciale HGC lijn van onze kledingleverancier The Indian Maharadja en aanschaft bij Dekker Sport te Den Haag draagt het team geen extra bedrag aan de club af. Op deze sweaters en trainingspakken mag u het HGC logo gebruiken, in combinatie met het logo van de teamsponsor(en). In verband met exclusiviteitsrechten van enkele sponsoren is afstemming vooraf met de commercieel manager nodig. De regels voor het gebruik van de logo’s zorgen voor een goede verhouding tussen uniformiteit, uitstraling en ieders belang. Volgens de oude sponsorregels diende het team dat in gesponsorde truien of trainingspakken liep €750 aan de club af te dragen. Hiermee vormde HGC geen uitzondering, de meeste sportclubs hebben jarenlang deze regel gehanteerd met vergelijkbare bedragen. 


LET OP: deze uitzondering geldt dus alleen op The Indian Maharadja (hooded) sweater / trainingspak aangeschaft bij Dekker Sport te Den Haag.


Wilt u uw team in een trui van een ander merk gesponsord rond laten lopen? Dan blijft de oude regeling van kracht: het naar buiten treden als een HGC team middels gebruik HGC logo, clubnaam en teamaanduiding mag alleen op speciaal voor HGC ontwikkelde kleding dus als het logo e/o clubnaam op andere kleding gebruikt wordt dan wordt de vermelde sponsorbijdrage ad € 750 berekend.


De HGC Top teams (A1, B1 & C1) mogen alleen The Indian Maharadja trainingspakken of (hooded) sweaters gebruiken. Kleding van een ander merk is niet toegestaan. Dit om een uniforme uitstraling te waarborgen voor onze TOP-teams. 


Voor sponsoring van wedstrijdtenues, broekjes, rokken en kousen geldt ook nog steeds dat er een sponsorbijdrage ad € 750 aan de club betaald moet worden per, op het shirt, broek, rok of kousen, vermeldde sponsor. Een proefdruk van de kleding moet eerst ter goedkeuring voorgelegd worden aan de commercieel manager. Vermelding van sponsors op de kleding moet aan bepaalde, door de KNHB vastgestelde, regels voldoen.


Teamwear The Indian Maharadja

The Indian Maharadja is met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe leverancier van wedstrijdkleding van HGC. In de gesprekken die tot dit besluit hebben geleid, hebben we zeer nadrukkelijk gesproken over een gevarieerde, kwalitatief hoogstaande, betaalbare en vooral goed verkrijgbare lijn van teamwear voor alle leden van HGC. De voorbeelden spraken ons enorm aan, een van de winkels waar traditioneel de HGC kleding verkrijgbaar is noemde het zelfs "de beste hockeykleding ooit”. Dus voor teamwear kunt u ook terecht bij onze vaste kledingleveranciers LJ Sport te Wassenaar en Dekker Sport te Den Haag.


Win-Win voor leden, voor teamsponsors en voor HGC

Met de introductie van deze kledinglijn en de invoering van het nieuwe teamsponsoringbeleid komen we op een win-win voor iedereen: voor de leden mooie en lekker zittende sweaters en pakken en voor de teamsponsors gemak en betaalbaarheid. En voor HGC? Uniformiteit en uitstraling zijn voor HGC van groot belang. Zo ook tevredenheid van onze partners: tevreden leveranciers en sponsoren bieden meer mogelijkheden, en zonder deze tevreden partners kan HGC, net als elke andere sportvereniging, niet bestaan.


Meer weten?

Mail die vraag naar [email protected] en u krijgt snel antwoord.

 
Bezoekersregistratie

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV