Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Vrienden van HGC


Bouw mee en word vriend van HGC!

De top bereiken is één, er blijven is de uitdaging. Daar dragen de vrienden van HGC graag aan bij. En niet alleen door het steunen van topsport, maar juist ook door het professionaliseren van bijvoorbeeld jeugdhockey over de gehele breedte. Vriend worden kan in verschillende vormen, en met verschillende pakketten. Voor 500 euro bent u al vriend en krijgt u een gevarieerd programma met onder meer voorbeschouwingen op thuiswedstrijden van Heren 1, een training en diner met Heren 1 en Dames 1, de befaamde HGC autorally en een boeiende spreker tijdens de HGC College Tour. 


Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

Onderstaand volgt een overzicht van de verschillende opties om een Vriend te worden: 


500 Euro HGC Blauw (jaarlijkse bijdrage en lidmaatschap)

  • Uitnodiging Hockey Experiences rondom wedstrijden van dames- en heren 1
  • Vermelding in clubhuis
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals een diner met spreker, business borrel en/of een autorally

1000 Euro HGC Zwart (jaarlijkse bijdrage en lidmaatschap) 

  • Idem HGC Blauw pakket
  • Exclusieve uitnodiging jaarlijks seated dinner event bij een bijzondere locatie

De bijdrage kan privé of zakelijk gedaan worden. U ontvangt altijd een factuur, en zakelijk wordt de bijdrage vermeerderd met 21% BTW. De overeenkomst wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd tot een opzegging wordt ontvangen. Heeft u interesse? Neem dan contact op via [email protected] of bel de ambassadeur die u benaderd heeft!


5000 Euro HGC Privé Schenking (éénmalige bijdrage voor 5 jaar)

De schenking is een populair en financieel zeer gunstige vorm om de club financieel te ondersteunen. U betaalt 5000 Euro in 1 keer en kunt dit bedrag over 5 jaar (jaarlijks 1000 Euro) als schenking aan HGC opnemen in uw belastingaangifte. Zodoende ontvangt u circa 50% terug van de fiscus, en kost het u netto 2500 Euro over 5 jaar. Een tientje per week!

  • Idem HGC Blauw pakket voor 5 jaar
  • Exclusieve uitnodiging jaarlijks seated dinner event gedurende 5 jaar

 

Heeft u interesse? Neem dan contact op via [email protected] of bel de ambassadeur die net benaderd heeft!


Besteding gelden

De gelden die worden geworven door de vrienden worden besteed aan tophockey, jeugd en accommodatie. U kunt zelf aangeven waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Jaarlijks zullen wij aangeven wat er met de gelden bereikt is.

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV