Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Sponsors: algemene informatie

Zoals bij iedere sportclub is ook bij hockeyclub HGC een belangrijke bron van inkomsten de sponsoring.

Bij HGC richten wij ons op sponsoren voor wie de achterban van HGC interessant is. Met achterban bedoelen wij hier onder andere de spelers, de ouders van de spelers, de bezoekende teams en het publiek bij wedstrijden.

Er zijn vele mogelijkheden van sponsoruitingen, zoals uitingen via doeken langs de velden, vermelding op de tv-schermen in het clubhuis, een artikel in onze digitale nieuwsbrief, een stand tijdens drukke events, logo/naam op wedstrijdkleding van de topteams etc.

Wij geven hier niet een overzicht van alles wat mogelijk is met de bijbehorende prijzen, aangezien we een sponsoring op maat willen verzorgen voor iedere partij die met HGC een partnership wil aangaan.

In een gesprek met een geïnteresseerde partij bespreken wij wat de wensen zijn en hoe wij daarop aan kunnen sluiten. Doorgaans komt hieruit voort een pakket van uitingen waar tegenover een bepaalde waarde staat die HGC van sponsor ontvangt. Dit kan zijn in een contante bijdrage of bijvoorbeeld in een korting op een dienst of materialen.

Mocht u interesse hebben in een verkennend gesprek over de mogelijkheden voor u/uw bedrijf bij HGC, dan maakt bestuurslid sponsoring, Ghislaine van den Berg, graag een afspraak. Contact opnemen kan via [email protected]


Hoofdsponsor
ABN-AMRO

Marketingpartners

 

Nieuws

6 juli 2018
15 december 2016
13 september 2016
 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV