Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

mini-keepers op HGC

Voor aanstaande keepers en hun ouders:
Bij de mini's spelen alle teams van HGC met wisselkeepers. Zo heeft elk kind een aantal keer per jaar de mogelijkheid om een speciale keeperstraining te volgen en een wedstrijd te keepen.

Ben je enthousiast en zou je graag na de min's in een jeugdelftal willen keepen? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar [email protected] . Wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

Ook als je tijdens het seizoen besluit om te willen gaan keepen, kan je ons altijd mailen; er zijn bij de jeugd nog een aantal teams dat graag een vaste keeper willen hebben!

Waarom keepen leuk is bij HGC?
  1. Vanaf de D-jeugd zijn speciale keeperstrainingen bij de Drijver Goalie Academy. Verbeter jezelf elke week met de topkwaliteit trainingen van Martijn Drijver en zijn team. Lach en leer, van de trainers en je mede-keepers, in een positieve sfeer! Meer info: Site van de Drijver Goalie Academy;
  2. Goed keepermateriaal;
  3. Een grote groep enthousiaste keepers en begeleiders.

Voor HGC coaches en trainers:
Heb jij een kind in je team dat veel plezier heeft in keepen of er bovenuit steekt met de wisselbeurten? Contact ons op [email protected] en wij kijken samen met je wat er mogelijk is voor wat betreft trainingen en materiaal. Stuur graag geen kinderen rechtstreeks naar de keeperstrainingen; we werken met een speciale opbouw in ons programma en een wisselende bezetting waardoor het niet te allen tijde mogelijk is om onmiddellijk in te stromen. Er blijven echter voldoende momenten in het jaar om in te stappen, dus aarzel niet om ons te mailen.


 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV