Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

jeugdkeepers bij HGC

Waarom keepen leuk is bij HGC?

  1. Speciale keeperstrainingen bij de Drijver Goalie Academy. Verbeter jezelf elke week met de topkwaliteit trainingen van Martijn Drijver en zijn team. Lach en leer, van de trainers en je mede-keepers, in een positieve sfeer! Zie ook de site van drijver goalie academy. De trainingen vinden plaats op donderdagen, op de Zwarte Weide tussen 17.00 en 19.00 uur;
  2. Goed keepermateriaal;
  3. Een grote groep enthousiaste keepers en begeleiders.

 

Voor HGC coaches en trainers:

Heb jij een kind in je team dat veel plezier heeft in keepen of er bovenuit steekt met de wisselbeurten? Contact ons op [email protected] en wij kijken samen met je wat er mogelijk is voor wat betreft trainingen en materiaal. Stuur graag geen kinderen rechtstreeks naar de keeperstrainingen; we werken met een speciale opbouw in ons programma en een wisselende bezetting waardoor het niet te allen tijde mogelijk is om onmiddellijk te stromen. Er blijven echter voldoende momenten in het jaar om in te stappen, dus aarzel niet om ons te mailen.


Strafcornermaskers

HGC deelt aan het begin van het seizoen per jeugdteam en per tweedejaars E-team 2 strafcorner maskers uit. De maskers worden in de keeperstassen gestopt.

Bij voorkeur dienen de twee spelers die zich tijdens de strafcorner het dichtst bij de keeper/het goal bevinden, (lijnstop en evt. extra lijnstop) de maskers te dragen. Als er een doorzichtig masker in de set zit, kan het tweede masker ook aan de eerste uitloper gegeven worden. Het is niet aan te bevelen dat een uitloper een ondoorzichtig masker opzet, vanwege risico op slecht zicht.

Bent u gedurende het seizoen maskers kwijt geraakt, vraag dan allereerst aan de verenigingsmanager ([email protected]) of de maskers gevonden zijn. Kijk ook goed of de verloren maskers in het clubhuis liggen. Zijn de maskers verloren bij een uitwedstrijd, graag bij de andere club vragen of de maskers gevonden zijn en evt. ophalen.

Vindt u ze niet, dan zal het team zelf masker(s) bij moeten kopen. Type: OBO Face-Off transparant (deze zullen voortaan ook door HGC besteld worden).

Aan het eind van het seizoen dient de keeperstas met 2 maskers ingeleverd te worden.

De kosten per masker bedragen tussen de €55 en €65. De maskers kunt u in ieder geval kopen of bestellen bij LJ Sport in Wassenaar, Dekker Sport in Den Haag, of on-line bestellen bij Verbunt Hockey.

Ook teams die met meer dan twee maskers willen spelen, kunnen op bovenstaande adressen maskers bestellen. Zij dienen die dan zelf te betalen en kunnen uiteraard de zelf bestelde maskers aan het einde van het seizoen houden.

Voor vragen of opmerkingen over het keepersmateriaal: [email protected]

 
 

HGC TV