Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Inschrijvingsformulier


Dit inschrijvingsformulier is geldig voor alle ledengroepen (senioren, jeugd, mini's, trimhockeyers, Funkey en vrijwilligers)
Als u zelf lid wilt worden van hockeyclub HGC, als u uw kind wilt aanmelden, of als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger vul dan onderstaand formulier in en druk vervolgens op de knop "Aanmelden".
Als u zich als donateur of oud-lid wil aanmelden, klik dan hier.

Aanmelding als senior, trimhockeyer of vrijwilliger is het hele jaar mogelijk.
Plaatsing in een elftal is afhankelijk van de mogelijkheden binnen de teams. Hele elftallen zijn altijd van harte welkom bij aanvang van een nieuw seizoen.

Aanmelding van Funkey, Mini's en Jeugd in het huidige seizoen:
  • Aanmelding Funkeys is mogelijk voor kinderen geboren tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014. Plaatsing als Funkey biedt niet bij voorbaat garantie op een plek binnen de 1e jaars F-lijn (mini's).
  • Aanmelding mini's is mogelijk voor kinderen geboren tussen 1 oktober 2009 en 30 september 2013.
  • Aanmelding Jeugd is mogelijk voor kinderen geboren tussen 1 oktober 2001 en 30 september 2009.
  • Afhankelijk van de hoeveelheid aan- en afmeldingen en de hoeveelheid teams, kunnen we nu niet zeggen of iedereen geplaatst kan worden.
  • HGC houdt geen wachtlijsten aan. Het moment van inschrijven alleen biedt geen garantie op plaatsing.
  • Na inschrijving ontvangt u bericht of uw kind al dan niet geplaatst kan worden.

Aanmelding voor seizoen 2020/2021 
Aanmelding voor seizoen 2020/2021 is voor Funkeys (geboren tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2015) en mini's (geboren tussen 1 oktober 2010 en 30 september 2014) vanaf 1 maart 2020 mogelijk.
  • Afhankelijk van de hoeveelheid aan- en afmeldingen en de hoeveelheid teams voor komend seizoen, kunnen we nu niet zeggen of iedereen geplaatst kan worden.
  • HGC houdt geen wachtlijsten aan. Het moment van inschrijven alleen biedt geen garantie op plaatsing.

Leden die bij ingaan van het nieuwe seizoen geplaatst kunnen worden, krijgen uiterlijk 30 juni bericht (voorafgaand aan het nieuwe seizoen).

Inschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Scheidsrechter
   
 
Opmerkingen
   
 
Adres en contactgegevens ouder verzorger
   
   
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
   
   
Familienaam i.v.m eventuele familiekorting
  Indien meerdere gezinsleden HGC-lid zijn (en op hetzelfde adres wonen) kan men in aanmerking komen voor familiekorting (zie contributie). Vul daarom bij "familienaam" de achternaam in waaronder de andere leden bij HGC bekend zijn en een voornaam.

 
   
   
Vragen betreffende het nieuwe lid
   
   
   
   
   
Algemene informatie
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
  Binnen een vereniging als HGC zijn er vele taken te vervullen. De club is voor haar succes nu en in de toekomst afhankelijk van de grote inzet van vrijwilligers. Momenteel zijn maar liefst tweehonderd man actief op HGC. Zonder hen lukt het niet om de club draaiende te houden. Bereidheid van ouders/verzorgers en seniorleden om wat extra’s te doen is dan ook voorwaarde voor lidmaatschap van HGC. Fluiten: leden van HGC zijn verplicht periodiek wedstrijden van HGC te fluiten. Overigens dienen senioren en spe(e)l(st)ers boven de 15 jaar over een KNHB- scheidsrechterskaart te beschikken. Wanneer de aanvrager nog geen scheidsrechterskaart heeft, dient hij/zij een door de vereniging te organiseren scheidsrechterscursus te volgen en het daarop volgende scheidsrechtersexamen af te leggen. Rijbeurten: ouders zijn verplicht bij toerbeurt beschikbaar voor het vervoer van de elftallen waarin hun kinderen spelen. wedstrijdtafel zaterdag: ouders/verzorgers van jeugdleden.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Incassomachtiging
  Het antwoord op deze vraag zal door en jegens de (kandidaat-) leden c.q. bedoelde ouders/verzorgers na de aanvaarding en inschrijving van hun lidmaatschap als bindend worden beschouwd.

 
   

Bezoekersregistratie
 

HGC TV