Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

De doelpunten machine hapert bij Dames 1 HGC

2-5

HGC tegen MOP beloofde een spannende strijd te worden. MOP is nog volop in de race voor de play-offs en HGC op jacht naar de bovenste plek. MOP zette vanaf het fluitsignaal hoge druk. HGC liet zich niet intimideren en kreeg al snel grip op de wedstrijd. HGC was duidelijk de dominante ploeg en het was wachten op het eerste doelpunt. Keepster Anke van Goudoever had een zeer rustige middag en zag af en toe een bal de cirkel inkomen.

De keepster van MOP daarentegen moest vol aan de bak en heeft met kunst en vliegwerk haar doel schoon kunnen houden. Ballen net voorlangs, een schot op de lat, corners zonder scherpte; kortom niet gescoord. Nul - Nul dat was een rare gewaarwording na de 6-2 tegen Tilburg en de 6-2 tegen Almere. De scoringsdrift was er maar in de afronding liep het niet soepel.

HGC had in de zes wedstrijden ná de winterstop al 21 keer gescoord, evenveel als in de 11 wedstrijden vóór de winterstop.

Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken, vol strijdlust en felle onderlinge duels. Dit goede spel neemt HGC mee naar Nijmegen en de speelsters zullen extra gemotiveerd zijn om de doelpunten machine weer op volle toeren te laten draaien.

Er zijn nog vier wedstrijden te spelen. Nijmegen uit, Push thuis, Were-Di uit en als afsluiter het duel tegen Victoria thuis. Victoria lijkt de directe promotie binnen te hebben. Het gaat er nu om spannen wie de plaatsen twee en drie gaan bemachtigen.


Elselieke van Aken


Julie Sytsema


Luna Fokke


Laura Barden

Foto's Anja van Jaarsveld. Meer foto's KLIK HIER


Bijlage

Reacties

Frank Vintges

Mooie pot. Goed gespeeld dames. Jammer dat er geen goaltje ingeprikt werd. En, als liefhebber van het spelletje, ik miste Zoë!
2-5-2019 @ 18:48:01

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV