Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC nu ook bereikbaar met felyx-deelscooter

11-4

Vanaf afgelopen week is onze club nóg beter bereikbaar geworden door de samenwerking met felyx. Felyx biedt sinds april gedeelde elektrische scooters op ritbasis in Den Haag aan.

 

Via een mobiele app maak je heel eenvoudig een account aan en voor 30 cent per minuut rij je gemakkelijk en snel overal naartoe. Het is nu dus mogelijk om met deze groene scooter naar HGC te komen en achter het clubhuis op de daarvoor gereserveerde plek te parkeren. De exacte locatie is te vinden op de kaart in de felyx-app en wordt op de club aangegeven met een speciaal felyx-bord en de groen gemarkeerde tegels. 

 

Wil jij het ook eens proberen? Gebruik bij registratie de code: felyxHGC en krijg 30 gratis rijminuten (*), Door deze extra vervoerskeuze zorgen we dat de club voor iedereen beter te bereiken is en voorkomen we dat de parkeerplaats overvol raakt. Dit zal zeker van pas komen op drukke dagen en speciale events zoals de play-offs.

 

 

(*) De code geldt alleen bij een nieuwe registratie. De gratis rijminuten zijn 30 dagen geldig vanaf de dag van registratie.Bezoekersregistratie
 

HGC TV