Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Wijnproeverij Dames 1; 07-12-2018

4-12

Nu de eerste seizoenshelft er bijna op zit, is het tijd voor een beetje ontspanning. En wat is er, naast hockey natuurlijk, nou lekkerder dan echt goede wijn drinken in leuk gezelschap?! Daarom organiseren wij op 7 december aanstaande voor vrienden, familie en liefhebbers van HGC in samenwerking met Baltazar een wijnproeverij. En natuurlijk niet zomaar één!

 

Baltazar bestaat uit 3 jonge wijnliefhebbers die samenwerken met getalenteerde, kleinschalige en onafhankelijke wijnboeren uit heel Europa. Ze kiezen niet voor grote importeurs en volumes, maar investeren in mooie, onontdekte wijnen. "Deze wijnboeren hebben een moderne kijk op (en hart voor) het ambacht van wijn maken en dat proef je in de goede en verrassende wijnen. Door met hen samen te werken en de wijn zelf te halen, schudden wij de hand van de boer die zelf de druiven plukt. Zo houden we het persoonlijk en brengen we de verhalen direct van de wijngaard." Dat belooft wat!

 

Onder het genot van wat heerlijke hapjes, worden er meerdere wijnen geproefd. Natuurlijk onder begeleiding van de mooie verhalen van de wijn en de wijnboeren zelf. Je zult met flink wat extra kennis over de wijn en goed getrainde smaakpapillen weer huiswaarts keren.

 

Dus nodig daarom alle vrienden, familie, buren, teamgenoten, opa's, oma's, collega's en de rest van je kennissenkring uit voor een gezellige avond vol met heerlijke wijnen en leuke mensen. Dit wil je niet missen! We gaan er een onvergetelijk leuke avond van maken.

 

‚ÄčWIE: iedereen die 18+ is

WANNEER: vrijdag 7 december van 20:00 tot 23:00

AANMELDEN: www.hgc-td.nl

KOSTEN: €15 p.p.

 

Liefs, 

 

HGC Dames 1

 

HGC TV