Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Standaard- en reservetenue HGC

10-9

De competitie is gestart en dat heeft al een aantal spannende wedstrijden opgeleverd!

 

Wij hebben inmiddels gehoord dat er de nodige discussies hebben plaatsgevonden over de tenues van teams en dan in het bijzonder de kleuren van de shirts.

 

In principe geldt dat een team zowel thuis als uit in het standaardtenue speelt, tenzij het standaardtenue conflicterend is met het tenue van de thuisspelende vereniging. In dat geval maakt de uitspelende vereniging gebruik van een reserve/uittenue.

Het standaardtenue van HGC is blauw shirt, zwart rokje of zwarte broek en blauwe kousen.

Het officiële reservetenue (voor de topteams) van HGC is in principe zwart shirt, zwart rokje of zwarte broek, (uitsluitend Heren 1 speelt in uitzonderlijke gevallen met witte broek). Een team dat uitspeelt tegen een tegenstander met conflicterend tenue kan er ook voor kiezen om, als het team niet beschikt over een zwart shirt, een andere afwijkende kleur te kiezen.

Het is ook verstandig te kijken of de kousen mogelijk conflicterend zijn.

Om te voorkomen dat een team bij een ter plekke geconstateerd conflict moet spelen in hesjes of in het reserve tenue van de thuisspelende vereniging adviseren wij uitspelende teams om het reservetenue altijd mee te nemen.

 

Alle uitwedstrijden spelen in het reservetenue is niet toegestaan!

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, schroom dat niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

 

HGC TV