Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC laat punten liggen in belangrijk duel tegen Were-D

17-4

Een beladen wedstrijd afgelopen zondag.Zowel HGC als Were Di zijn nog in de race om de fel begeerde tweede plek in de overgangsklasse achter koploper PinokeĢ. Were Di heeft een wedstrijd minder gespeeld. Het leek er in de eerste helft op dat HGC er met de winst vandoor zou gaan en Were Di de eerste nederlaag van het seizoen zou toebrengen.

Een strafcorner variant werd afgerond op de goal door Luna Fokke in de 9e minuut. In de 32e minuut scoorde Julie Sytsema na een mooie actie vanaf de kop van de cirkel de 0-2. Twee minuten later leek de wedstrijd bijna beslist maar het schot van Luna strandde op de paal.

Na de rust waren de rollen omgedraaid en had Were-Di het betere spel en wist in 10 minuten tijd twee keer te scoren.
Het arbitrale duo maakte het nog moeilijker om het eigen spel te blijven spelen en zorgden voor verrassende spelhervattingen en arbitraire kaarten.

In de laatste minuten speelde HGC met 9 speelsters en wist de stand op 2-2 te houden.

Zondag 22 april speelt HGC thuis tegen WMHC. Weer een belangrijke wedstrijd waar uw steun belangrijk is en zeer gewaardeerd wordt.

Veel publiek in Tilburg,ook voor HGC. Met dank aan de Blue Army vaste supporters