Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Gratis naar top-ijshockey bij Hijs Hokij op de Uithof? OP=OP

12-3

De ijshockeyers van Hijs Hokij hebben zich geplaatst voor de finale van de BeNe League en gaan hiermee op voor de 3e grote prijs van het seizoen na het behalen van de beker en de landstitel. Tegenstander in deze finale is opnieuw Unis Flyers uit Heerenveen.

De finale wordt gespeeld in een best of 5 serie. Het team dat als eerste 3 wedstrijden heeft gewonnen mag zich de kampioen van de BeNe League noemen. Door als eerste te eindigen in de reguliere competitie heeft Hijs Hokij het thuisvoordeel. Dit houdt in dat wedstrijd 1 en 3 in Den Haag worden gespeeld. Ook een eventuele 5e alles beslissende wedstrijd zal in Den Haag plaatsvinden indien nog noodzakelijk.

De eerste finale (thuis)wedstrijd op de Uithof is al op vrijdag 16 maart (AANSTAANDE VRIJDAG). De volgende thuiswedstrijd op de Uithof is op dinsdag 20 maart (dit kan al de beslissende wedstrijd zijn als 1 van de teams de eerste 2 ontmoetingen wint). Voor deze 2 wedstrijden zijn er weer een (beperkte) hoeveelheid vrijkaarten beschikbaar.

Wij nodigen U uit om de wedstrijden op vrijdag 16 en dinsdag 20 maart gratis bij te wonen. Wij verzoeken U om deze uitnodiging zo breed mogelijk binnen U club/bedrijf uit te zetten voor een maximum bereik. Het aanvragen van vrijkaarten (zo lang de voorraad strekt) kan per email via [email protected].
Aanvragen voor de wedstrijd van vrijdag 16 maart kan tot en met donderdag 15 maart en voor de wedstrijd van dinsdag 20 maart tot en met maandag 19 maart. Zet in de mail:

  • Naam aanvrager
  • Club
  • Aantal kaarten
  • Wedstrijddag(en)
Als je gaat stuur dan even een foto naar [email protected]

 


 

HGC TV