Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 SCHC - HGC werd 2 - 2

20-9

Regenachtig, zonnetje, niet veel publiek bij SCHC, best veel HGC-supporters. Die laatsten kregen niet echt wat ze verwacht hadden. SCHC was zeker niet gemakkelijk te verschalken. Er werd al snel tegen achterstand aan gekeken. Met 2-0 tegen de rust in. Vreemde taferelen met een scheidsrechter die tweemaal door eenzelfde krampblessure uitviel, hetgeen tot ongeplande "pauzes" in de wedstrijd leidde. Captain Floris van der Linden, uitgevallen door een knieblessure, werd node gemist.(Beterschap!) De strafcorner van HGC bood helaas geen soulaas. Hij wilde maar niet erin gaan. Pas in de 50ste minuut wist Nick Budgeon het tij te keren en werd het 2-1. Lucas Martínez scoorde in de 64ste minuut de gelijkmaker. HGC vocht de laatste minuten voor winst, maar het mocht deze zondag niet zo zijn. Slechts 1 punt kon worden meegenomen uit Bilthoven.