Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding App

Dames 1 HGC wint van Schaerweijde 2 - 1

20-11 Dames 1 HGC - Schaerweijde:  2 - 1
 
En ja gelukkig won Dames 1 HGC thuis van Schaerweijde en dat betekent dat we niet meer over "alweer een gelijkspel"praten maar over pure winst en 3 punten en dat is helemaal mooi een tweede plek in de stand van de poule. Op naar Zwolle : 3 punten!
 
Teammanager Sjoerd faas gaf weer een korte terugblik: "HGC Dames 1 kwam hard uit de startblokken in de thuiswedstrijd tegen Schaerweijde. Helaas kwam Schaerweijde op 0-1 door een kostbaar foutje van HGC. Na de rust herpakt HGC de rust en het overwicht. Schaerweijde geeft overigens ook niet op en blijft hockeyen. De 1-1 wordt gemaakt door Fay van der Elst met een sliding tip-in. Emily Campbell scoort de winnende 2-1 met een tip in uit de strafcorner. De nummers 1 t/m 3 in competitie verliezen van de nummers 9 t/m 11. Alles kan in de Overgangsklasse B. HGC Dames 1 doet uitstekende zaken, gaat Tilburg en Zwolle voorbij in punten en staat nu 2e op 1 punt van Terriƫrs."
 
En als altijd bij thuiswedstrijden grote aandacht voor de support van de Mini's van de Week. Dat waren Feline van den Berg en Leyanne Ong uit het beroemde team ME9. Enige impressies opgetekend uit de mond van Feline: "Het is heel leuk om mini van de week te zijn. Je mag niet vertellen wat er in de kleedkamer wordt gezegd, want dat is geheim. Maar ik mag denk ik wel zeggen dat D1 heel harde muziek draait. Je gaat er bijna vanzelf van bewegen. Het was een heel spannende wedstrijd. De teammanager vroeg toen we aankwamen wat we gingen doen: toen zeiden Leyanne en ik alletwee: winnen. Dat is dus ook gebeurd. De coach van Schaerweijde kreeg een rode kaart en moest weg van het veld. Dat was wel gek."

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV