Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Zondag as: Rotterdam-HGC, dit mag je niet missen!!

23-11 Zondag is het zo ver, de eerste wedstrijd van de tweede ronde in de competitie. HGC Heren 1 uit tegen Rotterdam, een wedstrijd die je als HGC-er MOET zien. Lees verder en je weet waarom....HGC staat 5de met 20 punten, Rotterdam 4de met 21 punten. De eerste wedstrijd thuis was zinderend en eindigde ex aequo: 3-3. Als HGC nu wint staan ze dus met 23 punten op de 4de plaats. 
Maar... 3de staat Den Bosch met 22 punten, en zij spelen thuis tegen Bloemendaal. Een aanzienlijke kans (maar je weet maar nooit...) dat Bloemendaal wint, en dan gaan onze Heren bij winst met een zeer fraaie derde plaats de winterstop in. Hoe mooi zou dat zijn?


Tegelijkertijd is het een mooi moment om Tommie, Rikkie en Trissie toe te juichen en te feliciteren, zij zijn immers door Caldas geselecteerd om deel te nemen aan de trainingsgroep voor Oranje met 'nieuwe' gezichten. Via deze weg van harte heren!


Dus: de laatste wedstrijd in 2016, dichtbij, parkeerplek genoeg, 9 graden en een zeer kleine kans op regen, noem één reden waarom je er niet naar toe zou gaan. Komt allen onze Heren naar de victorie joelen!

Reacties

Patrick Fokke

👍
23-11-2016 @ 18:43:39

Paul van Straaten

Ik ga! Wordt m'n eerst uitwedstrijd langs de lijn v H1
27-11-2016 @ 10:48:09

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV