Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding App

succesvolle Meet-n-Move op HGC

22-10 Op 21 oktober was er op HGC een drukbezochte Meet-n-Move Sportdag! 70 Vluchtelingenkinderen, uit allerlei landen uit allerlei culturen, gingen samen sporten met Nederlandse leeftijdgenootjes (van 9 -12 jaar) uit de regio. Een ontspannende en gezellige dag voor 120 kids. Het maakte niet uit welke taal een kind sprak, waar iemand geboren is of op welke school hij/zij zit. Iedereen was welkom! De oproep was: "Trek jij je sportschoenen aan? En sportieve kleren? Dan regelen wij ( Olympiers Jorrit Croon en Valentin Verga, Heren 1 HGC captain Floris van der Linden, Heren 1 en Dames 1, Meisjes A1 HGC-spelers samen met vele vrijwilligers (onder wie vele moeders van jeugdleden die de F&B deden) de rest." 


De dag is gefilmd door een filmploeg van HockeyNL en natuurlijk werden er de hele dag foto's gemaakt, zodat de kids thuis nog een keer kunnen nagenieten. En er waren voor alle deelnemers leuke gadgets en een mooie medaille. De animo was dan ook groot. Het weer zat mee. het werd een onvergetelijke dag, met name voor de vluchtelingenkinderen, die zo een dagje extra nodig hebben en waarderen. Deze Meet-n-Move Sportdag was een initiatief georganiseerd door de Dutch Integration Group, waarvan Floris van der Linden een van de oprichters is.


Voor een filmpje met mooie beelden en 'onze' Floris: https://youtu.be/2OWcKwWQ5vo


Grote dank aan de sponsoren Teamspullen .NL, Bovo Tours en ook HGC's hoofdsponsor ABN AMRO, dat de runningshirtjes, goodie bags, bidons etc leverde . De bank heeft ook de gehele dag gefilmd, o.a. met een drone. Die film zal binnenkort beschikbaar zijn.

Reacties

Liesbeth Maatman

Wat een super dag! Veel dank aan jullie voor dit initiatief!
22-10-2016 @ 18:45:12

Charlotte Cerutti

Ik heb meegedaan, en ik vond het echt super gezellig! Dit moet vaker gebeuren!!!
1-11-2016 @ 16:18:46

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV