Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC & Rabobank

24-9

Het bestuur van HGC kondigt vol trots haar nieuwe hoofdsponsor Rabobank aan.

De afgelopen maanden is heel hard gewerkt om aan dit mooie partnership vorm te geven. Rabobank en HGC streven naast de sportieve aspecten, naar verduurzaming, verbintenis en aandacht voor maatschappelijke doelen. Het zijn enkele voorbeelden van gemeenschappelijke doelstellingen die beide partners delen. HGC is met de Rabobank een samenwerking aangegaan voor 3 jaar en is enorm blij gebruik te kunnen maken van hun expertise en netwerk. Met deze samenwerking gaan wij onze club verder toekomstbestendig maken en creëren we mogelijkheden om onze ambities waar te maken.

Op ons complex zal het logo van de Rabobank en huidige + toekomstige partners duidelijk zichtbaar worden. Daarnaast komt het logo van de Rabobank terug op de tenues van alle spelers. Voor Dames 1 en Heren 1 komt het logo op de rug. Bij alle andere leden komt het ‘HGC & Rabobank’ logo op de borst.

"HGC en Rabobank passen goed bij elkaar”, vindt Harry Wientjens, directeur coöperatieve Rabobank Regio Den Haag. "HGC is gevestigd in ons werkgebied en is een club met vooruitstrevende ambities. Ook op maatschappelijk vlak vinden we elkaar om doelen na te streven en impact te maken in de maatschappij. We kijken uit naar onze samenwerking en onderdeel te zijn van de HGC community!” "HGC & Rabobank. Goed voor de club, goed voor de buurt en goed voor de bank”, besluit Harry.

Naast ons  partnership met de Rabobank zijn we altijd op zoek naar andere sponsoren die onze HGC-community willen versterken. Wij heten nieuwe partners van harte welkom om met ons de HGC-community verder uit te breiden en onze sportieve uitstraling te vergroten.

Bent u geënthousiasmeerd om via sponsoring onze HGC-community te komen versterken, neem dan contact op met Hans Wentel ([email protected]).

Langs deze weg willen wij tevens onze voormalige hoofdsponsor ABN-Amro, hartelijk bedanken voor hun langdurige samenwerking.

Met sportieve groet,
Het Bestuur

Reacties

Nils Bosma

Gefeliciteerd!
2-10-2023 @ 17:27:59

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Onze Club als circulaire Hub!
 

HGC TV