Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Sponsoring

HGC Businessclub

13-1

Geachte HGC’er

 

Misschien kende u als HGC’er de business club al maar wellicht is dit de eerste aanraking met ons, vandaar dit bericht. In dit seizoen slaan we als business club van HGC een nieuwe weg in met frisse ambities. Een business club waar iedereen zich thuis voelt, waar gezelligheid voorop staat in een netwerk van mensen die HGC een warm hart toegedragen.

 

Club

HGC is een echte familieclub, waarbij hockeyen vooral veel plezier en sportiviteit betekent. Plezier binnen de teams, tijdens de wedstrijden, op de training en buiten het veld. Iedereen moet op zijn of haar niveau met plezier kunnen hockeyen dat is de ambitie van HGC. 

 

Tophockey

Maar HGC is ook een ambitieuze club waarbij Tophockey samen moet komen met de warmte van een echte familieclub.

Heren 1 HGC is met Amsterdam de enige club die vanaf de start van de Hoofdklasse in 1973 onafgebroken in die Hoofdklasse heeft gespeeld. Dames 1 HGC speelt, na acht jaar afwezig te zijn geweest, vanaf seizoen 2019-2020 ook weer in de Hoofdklasse en weet zich jaarlijks te verbeteren. Ook hebben onze top jeugdteams de ambitie om zoveel mogelijk op landelijk- of districtsniveau goed mee te draaien. Met als doel om ‘eigen’ kweek op zondag terug te zien in onze eerste teams.

 

Ambities

De ambitie om Tophockey te blijven spelen en HGC de aantrekkingskracht voor nieuw talent te blijven houden betekent ook dat we in onze club moeten investeren. Dat vraagt om een solide beleid waarbij tophockey en breedtehockey elkaar kunnen en moeten versterken. Immers: om als club gezond te blijven heeft de Top de breedte nodig: de aantrekkingskracht van onze eerste teams op nieuwe leden is een echte meerwaarde voor onze club. Dat betekent dat we alle hulp keihard kunnen gebruiken van vrijwilligers, sponsoren, leden en zeker ook een gezonde, gezellige business club.

 

Netwerk

De HGC-business club wil u de mogelijkheid geven HGC te steunen, met gezelligheid als uitgangspunt en netwerkmogelijkheden als voorwaarde. Netwerken is voor ons belangrijk: wij als HGC willen u leren kennen, en wij willen de leden de mogelijkheden geven om elkaar te leren kennen. Dat betekent dat we netwerken de kern laten zijn van alles wat we doen. En we gaan wat doen!

In de 2e helft van dit seizoen zullen we tijdens de ‘dubbels’ waarbij ons Dames 1 en Heren 1 tegelijk thuis spelen borrels en evenementen aanbieden. Denk hierbij aan sprekers die de wedstrijden duiden, of een exclusieve borrel voor leden. We gaan golfen, een rally rijden en gezellig eten, alles met als doel de leden met elkaar en met HGC te verbinden. De hele planning delen we graag met u. Maar we gaan verder: via een besloten LinkedIngroep linken we graag alle leden aan elkaar, een makkelijke manier om buiten HGC ook contact met elkaar te houden. Uiteraard delen we daar straks ook alle informatie tijdens het seizoen.

 

Sponsorships

We willen een vorm van maatwerk bieden waarbij duidelijk moet zijn wat u van ons kan verwachten wanneer u besluit HGC te steunen. Hiervoor willen we volledig transparant zijn, door een aantal verschillende sponsorships aan te bieden. De proposities zijn gebaseerd op een minimum inleg.

Elk pakket bevat een aantal evenementen waarvoor we u graag uitnodigen. Hieronder treft u aan wat per seizoen (augustus t/m juni) kunt verwachten.

 

 

Intern

Extern

Wedstrijd event

BC Borrel

Feest/BBQ

Diner

Golf

Rally

A*

 €          500

3

 

 

 

 

 

B

 €       1.000

6

4

 

C

 €       1.500

6

4

2

 

D

 €       2.500

6

4

2

1

1

1

Sponsor**

 €       5.000

6

4

2

1

1

1

**vanaf 5000,- en te combineren met uitingen voor uw onderneming op de club

 

 

Maar uiteraard is er meer mogelijkheid: een voorbeeld. U kiest ervoor een bedrag van 1000 te doneren, maar u wilt ook met ons golfen. Dat kan natuurlijk, we vragen u dan een kleine extra donatie te doen. Zo bent ook altijd welkom bij alle evenementen.

Nieuw is het HGC Jeugdfonds (*Pakket A), een fonds om de jeugd te ondersteunen, met een relatief kleine bijdrage vanaf +/- € 500. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de jeugd, denk aan goals, ballen, en/of trainingsmaterialen.

U kunt een directe bijdrage doen aan het jeugdfonds en uw bijdrage labelen een doel (trainingsmaterialen, ballen, etc.). Labelen kan op basis van de opties die we bieden, maar altijd aan de jeugd. Denk aan de vele hockeyballen die we jaarlijks moeten aanschaffen, onderhoud en opslag van de ballonhal, trainingsmaterialen, etc. We vertellen uw graag alle mogelijkheden.

Een eventuele donatie of schenking aan HGC kan op verschillende manieren te weten:

1.       Via een factuur aan een bedrijf

2.       Via een privédonatie

3.       Via een schenkingsovereenkomst voor 5 jaar waardoor deze fiscaal aantrekkelijk is. Wilt u hier meer over weten neem met ons contact op.

 

Interesse

Heeft u interesse, neemt dan contact met ons op via: [email protected] of spreek een van ons even aan. We vertellen u graag meer!

 

Annemieke Hilders

David Husken

Maurice Marchee

Casper van der Waal

Hans Wentel

Gorrit-Jan Blonk

 

 

HGC TV