Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Oranje Rood - HGC teleurstellend

7-10 zondag 2 oktober 2022

H1 Oranje Rood - HGC: 5 - 1

Over deze wedstrijd zal de webredactie geen nader licht werpen. De reactie "de beste stuurlui staan aan wal" ligt dan tamelijk voor de hand. Natuurlijk waren er HGC fans aanwezig om het team te steunen, maar zij zagen na de openingstreffer in minuut 33, dat Oranje Rood snel 3x terugsloeg en bleef slaan. Met een Napolitaanse uitslag. De fans/supporters keken bezorgd naar dit tafereel, maar houden moed.


wat gebeurt hier? zo denkt menigeen

Wie kunnen beter uitleggen hoe de H1 HGC-vlag erbij hangt, dan de spelers zelf? Lees daarom ook het artikel op HOCKEY NL waarin zij (Sam van der Ven/ waarnemend captain Pelle Vos) aan het woord komen

Vertrouwen en moed houden en coach Bram Lomans cs en het team blijven steunen. Niet roepen dat het tegen Voordaan "een eitje" zal zijn. Nu is het zaak om die 3 punten gewoon veilig te stellen en niet te luchtig daarover te doen, noch te zwaarmoedig. Focus en knokken voor álle punten! Het team heeft alles in huis om uit dit dal te klimmen. De HGC-supporters doen alles wat kan om daarbij van dienst te zijn.

ZATERDAG!! 8 OKTOBER 2022 om 18:30 UUR
THUIS:   H1 HGC - Voordaan

op dit tijdstip zijn er vast voedzame hapjes te krijgen én na afloop is er hopelijk/ vast en zeker iets te vieren op HGC.

KOM OP MANNEN: WIN/WIN/WIN/WIN/WINTopscorers HGC per 2 oktober:

 Maico Casella (sc)Stand/ uitslagen/ programma:


uitslagen:


Programma:

(bron HOCKEY NL)

Pers:

©HOCKEY NL 2-1-'22:  OR ruim langs HGC

HGC heeft zijn draai in de Tulp Hoofdklasse Heren nog niet gevonden. Op de zesde speeldag bleef de ploeg uit Wassenaar voor de derde keer op rij zonder punten. In Eindhoven was Oranje-Rood zondag met 5-1 te sterk. Jeroen Hertzberger was opnieuw op schot voor Rotterdam dat met 6-3 won van Schaerweijde en Klein Zwitserland versloeg Voordaan met 5-3.

Oranje-Rood – HGC 5-1

 

Bram Lomans had zich een ander debuut als hoofdcoach van HGC voorgesteld. De opvolger van Paul Van Ass, die bondscoach is geworden van de Oranje Dames, zag zijn ploeg ondanks een voorsprong met 5-1 onderuit gaan tegen Oranje-Rood. HGC, dat dit seizoen nog zonder overwinning is, beleeft de slechtste competitiestart sinds het seizoen 1974-1975. Toen bleef de ploeg ook in zijn eerste zes competitiewedstrijden zonder overwinning (G3 V3). Oranje-Rood won zijn laatste vijf thuiswedstrijden in de Hoofdklasse en is daardoor al acht duels op rij ongeslagen (W7 G1). Tot slot, de duels tussen Oranje-Rood en HGC staan garant voor doelpunten. In de laatste zeven onderlinge duels vielen liefst 44 doelpunten te noteren. Oranje-Rood scoorde 23 keer en HGC 21 keer, goed voor een gemiddelde van 6,29 goals per duel.

 

33. Maico Casella 0-1 (sc), 35. Tijmen Reyenga 1-1, 36. Gijs van Merriënboer 2-1 (sc), 41. Sam Lane 3-1, 56. Thibeau Stockbroekx 4-1, 58. Sam Lane 5-1 (sc)


Video:
Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 Oranje Rood - HGC is een eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers. KLIK HIEROP


druk op en bij keeper Sam van der Ven

Maico Casella scoorde enige, 1-0, uit strafcorner

Vincent Langenhuijsen in actie

Alle foto's © HGC

 

HGC TV