Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Senioren

Hofstadcup 2022, inschrijving geopend

27-6

Hi Haagsche Hockeyer,

We're back baby!

We zijn er weer helemaal klaar voor om ook dit jaar weer het mooiste toernooi van Den Haag voor jullie te organiseren! Op zondag 28 augustus 2022 gaan we lekker hockeyen, eten en een mooi feestje vieren!


Zoals je van ons gewend bent, hebben wij het toernooi weer opgeknipt in twee dagdelen. Dagdeel 1 is gereserveerd voor de veteranenteams en dagdeel 2 voor de seniorenteams. Dit jaar willen we teams die meedoen aan de Sevens competitie ook graag uitnodigen om deel te nemen aan het toernooi. Voor deze teams wordt tijdens het toernooi een aparte competitie georganiseerd waarbij de Sevens teams onderling de strijd met elkaar kunnen aan gaan.


Dagdeel 1 - Veteranen | 09:30 uur tot 14:00 uur - met heerlijke lunch en spetterende entertainment! 


Dagdeel 2 - Senioren & Sevens | 13:00 uur tot 17:30 uur - met afsluitend diner en spetterende entertainment!


Speelt jouw team in dagdeel 1, dan ben je natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan het diner en het eindfeest! Voor het diner zullen wij op de dag zelf bonnen verkopen, het feest is natuurlijk vrij toegankelijk voor alle deelnemers van de Hofstad Cup!


Inschrijfkosten bedragen €250 per seniorenteam (15 pers.) + €15 per extra speler, €250 per veteranenteam (15 pers.) + €15 per extra speler, €160 per Sevensteam (9 pers.) + €15 per extra speler,. Hiervoor krijg je van ons een mooie dag hockey, uitstekend eten en spetterende entertainment! 


Klik HIER om het team aan te melden.


Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] 


Wij hebben er weer zin in, tot de 28e!

De Hofstad Cup Commissie

 

HGC TV