Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Bram Lomans coach Heren 1 HGC

7-6

Persbericht HGC (7 juni 2022)

Bram Lomans coach Heren 1 HGC


Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGCmaakt bekend dat Bram Lomans vanaf de tweede seizoenshelft 2022-2023 de nieuwe coach van Heren 1 HGC zal zijn.

Zoals bekend, is Paul van Ass per 1 september a.s. coach van het Nederlands dameselftal. Hij zal tot de start van de tweede seizoenshelft aanblijven als coach van Heren 1 HGC om zo zijn opvolger Bram Lomans optimaal in te werken. Bram zal in die periode dus al volledig als coach naast Paul functioneren.

Mark van Loon, bestuurslid Tophockey: "We zijn blij dat Bram deze uitdaging gaat oppakken. Bram is een HGC-er in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst bij HGC en Oranje, als speler en ook in tal van technische functies. Vorig seizoen was hij assistent coach van Dames 1 HGC.”

Bram Lomans: "Ik vind het een uitdaging om in de voetsporen van Paul van Ass te treden. Het is mijn bedoeling om de weg die hij met Heren 1 HGC is ingeslagen voort te zetten en verder uit te bouwen. Mooi dat we nog een aantal maanden samen met de selectie aan het werk kunnen.”

HGC wenst Bram veel succes in deze nieuwe rol.

HGC zal, zodra er verder nieuws is over de selectie Heren 1 HGC 2022-2023, dit via de eigen website bekend maken.

(foto© HGC)

 

HGC TV