Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - Tilburg: 3 - 0

10-9 Het eerste treffen in de Tulp Hoofdklassecompetitie is gespeeld. Heren 1 ontving Tilburg in een keurige binnen de coronaregels ingedeelde accommodatie. Dank aan de HGC Coronacommissie.

De eerste helft was enigszins mat, maar uiteindelijk kwam HGC in het spel.  Kenta Tanaka opende in de 27ste minuut de score. In de 44ste minuut was het Agustín Bugallo en in de 58ste minuut scoorde Tanaka nogmaals. De doelpunten kwamen deze keer niet uit de strafcorners die HGC meekreeg in deze match.

Met drie punten een mooie opening van dit seizoen.

Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk) aan te klikken. Ook op de HGC app HGC TV