Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Registratie VERPLICHT !

17-3

REGISTREER JE ALS JE NAAR HGC KOMT!


Vanaf zaterdag 29 augustus vragen we iedereen vanaf 13 jaar (spelers, ouders, coaches, trainers, toeschouwers en vrijwilligers) die HGC bezoekt zich te registeren. Registreren kan via de link (klik hier) of via de QR codes die hangen bij de ingang van het complex.

 

Na een korte gezondheidscheck (beantwoorden van 5 vragen) word je gevraagd om je naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer, aankomsttijd en verwachtte vertrektijd achter te laten. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail dat je bent geregistreerd. Zorg dat je je registratie bij de hand hebt als het barpersoneel of de HGC Corona functionarissen hier om vragen. Wij gaan er van uit dat iedereen die het complex betreedt zich conformeert aan de geldende richtlijnen. Houd de 1,5 meter afstand in acht!

 

De gezondheidsverklaring is 24 uur geldig, dus dit betekent dat je je iedere keer dat je op de club komt je moet registreren. We willen je vragen om kort voor vertrek thuis je te registreren. De registratiegegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonder­zoek door de GGD. 

 

Voor de registratie zijn de inloggegevens van Lisa nodig. Het lidnummer is terug te vinden op de voor de zomervakantie ontvangen contributiefactuur. Voor vragen ten aanzien van  inloggegevens van Lisa kan contact worden opgenomen met [email protected].

 

Geen telefoon bij je? Registreer je via een papieren registratielijst (aanwezig bij de wedstrijdtafel bij de ingangen van het complex).

 

Voor de registratie van de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 zal een apart registratiesysteem worden gehanteerd. Hierover volgt later meer informatie. 2. Registreer je via de volgende link (klik hier)
Bezoekersregistratie
 

HGC TV