Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

De "Blauwe Gazellen" bericht van: Loes Stijntjes (HGC Dames 1)

24-6

Lieve HGC’ers, 

 

Na een abrupt einde van afgelopen seizoen staan we met gepaste afstand weer lekker op het veld te trainen, bouwend aan het team voor komend jaar. Nog nooit heb ik, in heel mijn hockey carrière, bijna 2 volle maanden hockey vrij gehad! Zoals voor iedereen was het dus ook voor mij even wennen. Ik merkte dat ik enorm de structuur van het hockey in mijn leven miste, ik had opeens zeeën van tijd, terwijl ik normaal altijd alle tijd die ik heb optimaal moet benutten om alles goed te kunnen combineren. 

 

We staan gelukkig weer op het veld met een stick in de hand en 1,5m afstand en daar gaat het om! De trainingen van nu zien er wel wat anders uit dan we gewend zijn, veel focus op techniek, passing en goal scoring. Ik moet ook eerlijk bekennen dat wanneer we het terrein oplopen en de jeugd al partijtjes zien spelen dat ik best jaloers ben! Hopelijk mogen wij binnenkort ook weer zonder restricties spelen!

 

In de twee hockeyloze maanden ging mijn dagelijks leven in volle gang door. Begin februari ben ik begonnen met mijn stage waar ik onderzoek doe naar de associatie tussen pijn en sporten. Vanaf het begin was de insteek al om deze volledig vanuit je eigen werkplek te doen, dus toen alle universiteiten hun deuren sluiten had dat vrij weinig impact op het verloop van mijn onderzoek. Naast mijn studie heb ik gesport en ben ik veel buiten geweest. Heerlijke rondjes gefietst en gerend in Limburg, waar ik meer tijd dan normaal heb kunnen doorbrengen met m’n vriend die daar woont.

 

Ik kijk enorm uit naar de aftrap van het seizoen en hoop dat ik ook jullie weer op HGC snel zie! 

 

Liefs, 

 

Loes  

HGC TV