Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

De "Blauwe Gazellen" bericht van: Zoë Hessels (HGC Dames 1)

10-6

Lieve HGC’ers!

 

Zo blij als een kind, die voor de eerste keer met zijn of haar vriendjes lekker op zaterdagochtend het hockeyveld mag betreden in de hoop een goal te scoren, ga ik nu twee keer per week naar HGC om te trainen. Weliswaar op anderhalve meter, maar weer met stick en bal bezig zijn is echt genieten!

 

Blij om de jeugd weer te zien trainen, begeleidt door vrijwilligers en fanatieke trainers en Hansie met een lach op zijn gezicht.

 

HGC komt weer heerlijk op gang! Nu ook met het bericht dat vanaf 1 juni de gehele jeugd weer zonder 1.5 meter restrictie, lekker partij vormpjes mag gaan spelen.

 

Naast hockey gaat het dagelijkse leven in volle gang door. Studie gaat volledig online door, wat erg fijn is.  Deze tijd is voor ons allemaal een gekke periode, waarin we ook een hoop leren. Het brengt ook weer een hele unieke en bijzondere tijd. Zo woon ik met 9 huisgenoten, in een studentenhuis in het centrum van Delft. We hebben een hoop plezier met elkaar en bedenken de meest originele en leuke activiteiten binnenshuis om zo toch leuke dingen te blijven doen. Van verkleedpartijtjes tot spelletjes avonden, van quiz-nights tot kook-festijnen, wij vermaken ons wel.

 

Nu de jeugd volledig normaal mag hockeyen, komt het voor ons misschien ook dichtbij om weer lekker partijtjes te kunnen spelen. Na 2 maanden zonder hockey en nu 2 trainingen per week met het team, moet je wel fit blijven. Ik vind het heerlijk om op Instagram of  Youtube home-works outs van andere te zien als inspiratie. Je ziet iedereen creatief bezig zijn met de middelen die er zijn. Zo ben ik zelf maar in de tuin opzoek gegaan naar attributen die van pas kwamen. Zo stond ik uiteindelijk met twee Heineken-kratjes in mijn handen, schouderoefeningen en buikspieroefeningen te doen en pakte ik de tuinstoel om shoulder-dips te maken.

 

Mocht er iemand inspiratie nodig hebben, bij mij kan je altijd terecht 😊. Ik hoop in ieder geval zo snel mogelijk weer een stralend en bruisend HGC te zien. Hopelijk tot snel!!

 

Zoe Hessels 

HGC TV