Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

"Blauwe Gazellen" bericht van: Féline Engelkes & Lisa Lejeune (speelsters Dames 1)

27-5

Lieve HGC’ers,
Ik hoop dat iedereen gezond is en het naar omstandigheden goed maakt.
Aan het begin van deze maand kregen we te horen dat we het veld weer op mochten. Dit nieuws kon op geen beter moment komen, ik begon het niets kunnen en mogen doen echt zwaar te vinden. Ik heb deze maand weer meerdere keren mogen hockeyen en ben iedereen die eraan bijdraagt dit mogelijk te maken ontzettend dankbaar. Het zal niet de makkelijkste opgave zijn geweest.


Door de corona crisis is vorig seizoen enorm plotseling gestaakt. Dit betekende dat er geen mensen zouden promoveren of degraderen en hoewel dit voor sommigen misschien heel zuur uitviel, kwam dit voor ons heel goed uit. Wij mogen vorig seizoen overdoen! Ik kijk ontzettend uit naar aankomend seizoen en weet zeker dat het ons mooie dingen gaat brengen. Een gegeven paard moet je immers niet in de bek kijken!


Ik hoop dat we binnenkort weer meer mogen doen op het veld, maar ook als dat niet zo is ben ik blij om terug te zijn. Ik kijk ernaar uit weer op de club te kunnen rondhangen, maar voor nu tot ziens!


Groetjes Féline______________________________________________________________

  

 

Lieve HGC’ers

 

Eindelijk is het zover, we mogen weer het veld op! Natuurlijk is het nu allemaal even net anders dan we gewend zijn maar het is een eerst stap! Afgelopen week hebben ook wij, dames 1, weer voor het eerst met z’n alle op het veld gestaan. Het was echt heel leuk om na een lange en gekke 2 maanden elkaar weer te zien! 2 maanden die heel snel maar tegelijkertijd heel langzaam gingen. 

 

Mijn twee maanden zagen er ook gek uit. Ik woonde tijdelijk weer thuis bij mijn ouders, omdat ik m'n huis in Amsterdam uit moest. Iets wat uiteindelijk niet vervelend uit kwam want door corona mochten we toch nergens heen! Nu kon ik tenminste nog bij mijn ouders in de tuin van het weer genieten! 

 

Naast dat ik veel bij mijn ouders in de tuin van de zon genoot, ging mijn school gewoon door, maar dan op afstand. Ik studeer aan de Johan Cruyff en had nog steeds bijna hetzelfde aantal uren les. Op maandag, woensdag en donderdag zat ik netjes achter mijn laptop om een les te volgen of voor een zoom-meeting met mijn project groep en begeleider. Mijn tentamens gingen in het begin door, maar zijn voor dit blok vervangen voor een paper dat ik moet schrijven. Daarnaast heb ik naar mijn gevoel nu ook veel meer deadlines dan als we fysiek les hebben, maar dat zal wel aan mij liggen.

 

Naast school moesten we natuurlijk ook fit blijven. In de tuin hadden mijn broers een mini-gym gebouwd met gewichten en trainde ik zo nu en dan met ze mee. Ook heb ik veel gefietst op de racefiets omdat ik gek werd van het hardlopen. Gelukkig mogen we nu weer het veld op en kunnen we allemaal weer hetgeen doen waar we zo van houden.

 

Ik ben in ieder geval weer heel blij dat we weer op het veld mogen staan, op 1,5 meter, en ik hoop dat iedereen gezond is!

 

Veel liefs en hopelijk tot snel op HGC, 

 

Lisa Lejeune 

HGC TV